Press konferencija (YouTube)

Ilustracija

NESLAGANJE U KUTU

PRIČA KOJA JE NALJUTILA WILDERA! JEDAN ČOVJEK ODLUČIO JE UZETI STVARI U SVOJE RUKE I TO BEZ DOZVOLE Rekao sam mu da to ne čini! Morat ćemo razgovarati

AUTOR:
  • Fight Site

 • OBJAVLJENO:
 • 23.02.2020. u 12:17

 • "Marc je bacio ručnik. Mislim da nije trebao, Deontay je tip koji ide do kraja, koji će ostaviti svoj život u ringu. I on uvijek kaže da se ručnik ne baca. To je boksač koji nikada ne bi htio da mu netko preda meč", izjavio je na press konferenciji nakon noćašnjeg velikog boksačkog meča u Las Vegasu trener sada bivšeg WBC prvaka svijeta Jay Deas, otkrivši tako da je u kutu Deontayja Wildera vladalo nesuglasje tijekom dvoboja protiv Tysona Furyja.

  Sam "Brončani bombarder" se nije pojavio na press konferenciji jer je odmah poslije prvog poraza u karijeri prevezen u bolnicu. No, zato je na vrući stolac zasjeo njegov glavni dugogodišnji trener Deas, koji se ne miri sa činjenicom da je njegov kolega Mark Breland predao meč u 7. rundi.

  "I morate uzeti u obzir činjenicu da je Deontay nemilosrdni udarač. On uvijek ima snagu pogoditi snažan udarac i preokrenuti stvari. Dobro je, vratit će se još jači, ali čestitke Tysonu i njegovom timu. Ponašali su se kao gospoda i bila nam je čast biti dio ove priče", dodao je razočarani Deas, koji priznaje da još uvijek nije razgovarao s Brelandom i da nije raščistio ovu za njih vrlo neugodnu situaciju.

  Objasnio je kako je uopće moguće da pomoćni trener u svoje ruke uzme tako bitnu odluku...

  "Ja sam glavni trener tima, ali mi stvari radimo malo drugačije. Obično je glavni trener i onaj koji vodi stvari u kutu tijekom meča. Kod nas ne mora biti tako, mi smo više kao američki nogomet gdje glavni trener ne mora nužno određivati taktiku u meču. Možete imati jednog trenera za napad, drugog za obranu. Tijekom runde Marc je rekao nešto kao da bi trebalo baciti ručnik, a ja sam mu rekao da to ne čini. Rekao sam da ne mislim da bi to trebao napraviti! Prošlo je par trenutaka i vidio sam ručnik u ringu. Nismo o tome razgovarali, ali ćemo pričati i vidjeti što se točno dogodilo", zaključio je Deas.

  Očito će iza meča u MGM Grand Garden Areni ostati dosta repova, koje će Deontay Wilder morati riješiti sa svojim timom. Ukoliko dođe do trećeg dvoboja protiv Furyja, jasno je da mu za pobjedu treba unisono razmišljanje i bolja koordinacija njegovog kuta i čitavog stručnog stožera.

  Iz drugih medija