Screenshot
OKRŠAJ TEŠKAŠA

PRVI PUT SUČELILI SU SE U ZAGREBU, A SADA SLIJEDI REVANŠ Blaydes bocnuo Ngannoua: 'Bio je faca, a sada je u krizi! Njemu je u glavi trenutačno kaos!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2018. 16:40

Prvi put su se sučelili na Fight Night priredbi u Zagrebu, a sada nam slijedi revanš. Doduše, u njega će ući u potpuno drugačijoj formi nego što je to bio slučaj 2016. godine. Radi se naravno o drugom obračunu između dva top UFC teškaša Francisa Ngannoua i Curtisa Blaydesa koji nam slijedi kasnije ovog mjeseca na UFC Fight Night 141 eventu u Kini, prenosi Fight site.

Ngannou ima dva poraza u nizu i nije niti sjena borca koji je 2017. bio hit čitave promocije. Blaydes, s druge strane, ima priliku osvetiti jedini poraz do sada u UFC karijeri. Ususret novom meču protiv francusko-kamerunske zvijeri Amerikanac kaže:

“Ne bih rekao da nisam mogao spavati zbog tog poraza, ali znao sam da će revanš stići kad tad. To je bilo neizbježno. Znao sam da će on biti tu negdje, da sam ja tu. UFC voli ovakve prirodne match upove kakav je ovaj. Ovo je prirodna stvar, ovo nije lažno. Odradili smo meč, on je pobijedio, ali ja imam još toga za reći. Ispred mene je prilika za revanš i želim je iskoristiti”, rekao je Blaydes, a prenosi ugledni MMAJunkie.

UFC FN 141 že se održati u Cadillac Areni u Pekingu 24. studneog. Blaydes i Ngannou su glavni meč večeri. Ususret novom susretu Amerikanac je svjestan kako njegov protivnik i nije u najboljem psihološkom stanju nakon teškog poraza od Miočića i one sramote protiv Lewisa.

“Mislim da je u rupi trenutačno. 0-2 nakon što je bio takva UFC faca. Mora da je u krizi. A ja želim njegovu najbolju verziju. Ne želim isprike kasnije, ne želim kritike niti fanova niti UFC-a. Želim najbolju verziju Ngannoua. Mislim da pobjeđujem deset od deset puta”, dodaje sjajno raspoloženi Blaydes.

U prvom meču je prekidu kumovala ozljeda oka. Iako vjeruje da bi i onda vjerojatno pobijedio da je dvoboj otišao do kraja, ne želi oduzeti ništa Ngannouvoj pobjedi.

“Poraz je poraz. Na mom ‘scoreu’ piše poraz. Nije to bila odluka sudaca, nije bila odluka sudaca pored ringa, bila je to odluka doktora”, zaključuje Ngannou.

Linker
19. travanj 2024 21:03