CROPIX
FOTKA KOJA TJERA NA RAZMIŠLJANJE

SAMO JEDNA FOTOGRAFIJA NAJJAČEG HRVATA NA SVIJETU POSTAVLJA VELIKO PITANJE Kako UFC ne zna iskoristiti dragulj koji ima: 'Pa, jesu li oni normalni?'

Na Instagram profilu Stipe Miočića svoje je mjesto pronašla fotografija koja nas tjera na razmišljanje te da sami sebi postavimo jedno jednostavno pitanje… Kako UFC ne zna, ne želi ili ne može iskoristiti ono što ima i od Stipe Miočića napraviti mega zvijezdu. Ili, zašto to očito nemaju namjeru?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2018. 21:24

Vatrogasci su u Sjedinjenim Američkim Državama uvijek imali izuzetno cijenjen status u društvu. Od svih uniformi, ženama je upravo ta bila najprivlačnija, vatrogasci su se nalazili na kalendarima namijenjenim ženama, dječaci su željeli biti vatrogasci i spašavati živote, a također su vatrogasci bili na vrhu kada bi američkim gradovima prolazile svečane povorke. Nakon 11. rujna 2001. godine, vatrogasci su u SAD-u postali svetinja. Zaslužuje da se napišemo “boldano i u caps locku”. SVETINJA!, prenosi Fight site.

Upravo zbog toga je uistinu nevjerojatna činjenica da UFC za svog teškaškog prvaka ima vatrogasca, uzornog člana društva i obiteljskog čovjeka koji zapravo predstavlja jedan primjer kako treba izgledati i ponašati se američki muškarac 21. stoljeća te da tog prvaka nisu niti pokušavali promovirati na pravi način.

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocicufc) on

UFC je uvijek koristio i najmanje vidljive činjenice i karakteristike da bi pokušali “prodati” svoje borce. Za neke su čak iste i izmišljali, dok ovdje imaju sve na pladnju, a sve što su napravili oko Stipe Miočića je da su mu dali nadimak “Firefighter”. I to je to, a danas se čak nadaju kako će isti 20. siječnja biti detroniziran s pozicije prvaka promocije. Nikome to nije jasno, a najmanje Stipi Miočiću, no on će iduće subote pokušati odraditi svoj posao i možda napokon natjerati svoje poslodavce da shvate što imaju. Možda onda napokon shvate da imaju najboljeg teškaša u povijesti promocije, koji je upravo savladao “najstrašnijeg čovjeka na svijetu”, “čovjeka koji udara kao Ford Escort u punoj brzini” i koje sve nadimke Dana White nije dao svom novom mezimcu.

Na kraju, dovoljno je pogledati ovu sliku ispod teksta da se pitate upravo ovo što naslov ovog teksta govori, pa čak i da sami sebe pitate: “Jesu li oni normalni?”

Linker
26. travanj 2024 12:08