Mirko Filipović
Gary M. Prior/Getty Images / Getty Images

LJUBAV PREMA MMM-U JE PREVELIKA

SENZACIJA ODJEKNULA BORILAČKIM SVIJETOM Neuništiva legenda vraća se u ring i to u 'svom' Japanu

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.07.2016. u 13:33

 • CRO COP se vraća u ring! Poput bombe odjeknula je ova vijest borilačkim svijetom, a povratak jedne od najvećih legendi MMA-a trebao bi se dogoditi u 'njegovom' Japanu, točnije na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin.

  Mirko Filipović već je duže od 20 godina u žestokim treninzima zbog kojih je u posljednje vrijeme bio žrtva brojnih ozljeda. Opraštao se Cro Cop tijekom karijere u nekoliko navrata, a prošle godine činilo se kako je 'zbogom oktogonu' rekao zauvijek. Ipak, izgleda kako je i ovog puta presudila prevelika ljubav prema MMA-u te kako su ozljede i teška vremena iza njega. Osim Mirka u Japanu bi se trebao vratiti još jedan velikan sporta, a riječ je o Brazilcu Wanderleiju Silvi.

  Valja napomenuti kako će Silva i Cro Cop biti sudionici Grand Prixa bez ograničenja kategorije i dobiti automatski prolaz u drugu rundu. Rizinov Grand Prix održat će se na eventima 25. rujna, 29. prosinca i 31. prosinca, a Filipović će biti postavljen na popis borbi zakazan za 25. rujna.

   

  Podsjećamo, Filipović je zaradio dvogodišnju suspenziju zbog dopinga, ali to vrijedi samo za borbe unutar UFC-a. Također iz Rizina je stigla informacija kako je Mirko razrješio ugovor s američkom organizacijom i kako mu sada ništa ne bi trebalo predstavljati problem oko nastupa u Japanu.

   

  Iz drugih medija