Steve Marcus / REUTERS
HOĆE LI SE DOGODITI SPEKTAKL?

SLAVNI FLOYD MAYWEATHER POSLAO OŠTRU PORUKU 'UFC mi je prišao i žele da se borim protiv Khabiba u kavezu, ali bit će onako kako ja kažem!'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 17. studeni 2018. 14:04

U petak smo saznali da bi se meč između Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe na novogodišnjem RIZIN-ovom eventu ipak mogao dogoditi. No, saznali smo da je i slavni boksač i dalje zainteresiran za meč protiv UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova, prenosi Fight site.

U razgovoru za poznati TMZ Sports, američki boksač je potvrdio da bi se volio vratiti iz mirovine zbog ruske zvijezde, ali postoji jedan veliki ALI. Meč mora biti prema pravilima profesionalnog boksa. Ulazak u Octagon ga u ovom trenutku ne zanima.

“Oni su došli meni i htjeli su razgovarati o meču protiv Khabiba”, otkriva Mayweather vjerojatno misleći na čelnike UFC-a te dodaje:

“Khabib je taj koji je mene prozvao, nisam ja prozivao njega. A sada oni kažu da se meč mora dogoditi u Octagonu, na što sam ih ja pitao: Koliko puta do sada je Nurmagomedov zaradio 100 milijuna dolara ili više? Ako se to nije dogodilo, on ne može biti A strana. Ako žele taj meč, moraju igrati kako ja kažem. Ja ću reći gdje ćemo se boriti.”Čini se kako Dana White i njegovi šefovi nisu zainteresirani za novi boksački izlet kao onaj u slučaju Conora McGregora. Iako im je taj dvoboj donio dosta novca, više su izgubili u narednom periodu kada više u svoje borilište nikako nisu mogli natjerati najveću UFC zvijezdu. Sada ne žele ponoviti istu grešku!

Undefeated boxer Floyd Mayweather Jr. of the U.S. poses for a photograph with his opponent Tenshin Nasukawa during a news conference to announce he is joining Japanese Mixed Martial Arts promotional company Rizin Fighting Federation, in Tokyo, Japan November 5, 2018.   REUTERS/Issei Kato TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS

“Mora to biti boksački meč. Druge nema. Ja određujem gdje i kada. Bit će prema mojim pravilima. Ja sam Floyd ‘Money’ Mayweather. Čak i da se meč ne dogodi, meni je to u redu. Ja imam sjajan život. Imam kuće po Los Angelesu, umirovljen sam i dalje živim sjajan život”, dodao je Mayweather.

Što će na čitavu priču reći sam Nurmagomedov koji je Mayweathera i prozvao na boksački meč, a ne na dvoboj u Octagonu? Hoće li se pokoriti željama UFC-a i igrati kako oni kažu, ili će se odmetnuti poput McGregora i inzistirati na slobodi da se bori i izvan matične promocije?

Odgovor bi trebali saznati vrlo brzo…

Linker
24. travanj 2024 17:52