Screenshot: Youtube
DOBRO POZNAT HRVATSKOJ

SPEKTAKLUARNE VIJESTI! JEDN OD NAJBOLJIH BORACA SE VRAĆA IZ MIROVINE Bivši UFC-ov izazivač u teškoj kategoriji već saznao svog protivnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2018. 18:57

Prema pisanjima nekoliko svjetskih borilačkih medija, Gabriel Gonzaga izlazi iz MMA mirovine i vraća se 5. svibnja u kavez za okršaj s Alexanderom Emelianenkom, prenosi Fight site.

Bivši UFC-ov izazivač u teškoj kategoriji i borac kojeg smo najbolje mogli upoznati kroz njegova dva okršaja s Mirkom Filipovićem, ali i preko nastupa na eventu kojeg je najmoćnija MMA promocija organizirala prije dvije godine u Zagrebu, trebao bi se s Alexanderom boriti na Russian Cagefighting Championship 3 priredbi.

Upravo je borba u glavnom gradu Hrvatske i poraz od Derricka Lewisa bio posljednji MMA nastup u kojem smo gledali legendarnog 38-godišnjeg Brazilca. Uslijedio je nakon toga njegov odlazak u mirovinu, pa zatim i uspješan debi u boksu (vs. Alejandro Esquilin Santiago).

‘Napau’ će borba s Emelianenkom biti 29. u MMA karijeri (17-11).

S druge strane, brat legendarnog Fedora upisao je tri pobjede u nizu od rujna 2017. godine, a sva tri puta slavio je tehničkim nokautom. 36-godišnji Rus trenutno je na omjeru od 26 pobjeda i sedam poraza, a prema najnovijim fotografijama izgleda kao da je u najboljoj životnoj formi.

Linker
19. travanj 2024 07:03