Screenshot
BEZ MILOSTI

TEŠKAŠKI PRVAK OPASNO ZAPRIJETIO GOROSTASU I PORUČIO MU ŠTO GA ČEKA 'Ukoliko mi Brock Lesnar ponovno pokuša ući u kavez, dobiti će šamar!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2018. 15:26

Daniel Cormier nije spreman raširenih ruku dočekati Brocka Lesnara u kavezu, ukoliko se ovaj u subotu ponovno odluči na tako nešto, prenosi Fight site.

Još je samo četiri dana preostalo do Cormierove obrane titule UFC prvaka teške kategorije, koju će u subotu odraditi protiv Derricka Lewisa. U posljednjim pokušajima dodatne promocije borbe, DC gostuje u raznim medijima pa je tako jedan od njih bio i SiriusXM, na kojem je progovorio o mnogim stvarima vezanim uz borbu.

Jedna od tema svakako je bio Brock Lesnar, za kojeg se očekivalo da će biti Cormierov protivnik u prvoj obrani teškaške titule. Ipak, kečerska zvijezda zbog suspenzije i dodatnih testiranja na doping se ove godine ne može boriti te je DC prihvatio priliku nastupiti u Madison Square Gardenu, gdje će naslov prvaka braniti protiv Lewisa. A onda bi se vrlo lako, ukoliko dođe do pobjede, moglo dogoditi nešto slično onome kada je savladao Stipu Miočića.

“Čujem da će Brock Lesnar u subotu biti u Madison Square Gardenu na UFC 230 eventu. Ukoliko ponovno pokuša ući u taj kavez, dobit će šamarčinu na licu mjesta. Dugujem mu ionako jedan još od prošlog puta”, rekao je DC što misli o takvom odvijanju događaja.

Sumnjamo kako Cormieru zapravo smeta bilo kakva interakcija s Lesnarom, jer svakim novim događajem njihova potencijalna borba dobiva na dodatnoj vrijednosti. Ukoliko Lesnar uspije proći sve doping testove, a pojas tada još uvijek bude kod Cormiera, oni će se sigurno boriti negdje u prva tri mjeseca iduće godine.

Na Cormieru je da prije toga odradi svog posao i u subotu savlada Lewisa. U tu borbu ulazi kao veliki favorit.

Linker
24. travanj 2024 16:15