screenshot
BIVŠI UFC-OV PRVAK

TEŠKI PSIHIČKI PROBLEMI POGODILI VELIKU MMA ZVIJEZDU, ALI TVRDI DA TERAPIJA IDE U DOBROM SMJERU 'Hvala doktore! Samo za šampione…'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2019. 10:46

Bivši privremeni UFC prvak u lakoj kategoriji Tony Ferguson je krenuo s terapijama kod psihijatra radi mentalnih problema s kojima se u posljednje vrijeme nosi, a koji su eskalirali prije nekoliko dana zahtjevom za zabranu pristupa koju je protiv njega podnijela supruga Cristina Ferguson, prenosi Fight site.

“El Cucuy” je o svojim terapijama izvijestio preko društvenih mreža, kratkom video objavom.

“Sastanak kod psihijatra je prošao dobro. Hvala doktore! Samo za šampione…”, napisao je uz animiranu fotografiju svoje ruke koju je također objavio.

U ovom trenutku se ne zna koliko dugo bi UFC-ova zvijezda trebala izbivati iz Octagona, niti koja je njegova prava dijagnoza. No, prema izjavi koju je predsjednik kompanije Dana White dao prije nekoliko dana, čini se kako ćemo na njegov povratak morati malo pričekati.

“Tony me nazvao nakon što je odlučeno da će se Holloway boriti protiv Poiriera i rekao mi je: ‘Što je sljedeće za mene?’. Ja sam mu rekao da se može boriti protiv Al Iaquinte. Pitali smo Ala, Al je bio zainteresiran. Ali realnost je ta da Tony u ovom trenutku ima mnogo osobnih problema koje mora riješiti. Mislim da ne bi bilo najpametnije da se sada bori, ne bi bilo u njegovom interesu. Mora riješiti osobne stvari prije svega…”, izjavio je White.

Podsjećamo kako je Fergusonova spruga prije nekoliko dana zatražila zabranu pristupa za svog supruga nakon niza incidenata u kojima je morala reagirati policija. Iako Ferguson nije bio agresivan u svim incidentima, njegova supruga se bojala za njegovu sigurnost i njegovo mentalno zdravlje, koje posljednjih mjeseci nije najbolje. U incidentu koji je prelio čašu “El Cucuy” je odgurnuo svoju suprugu i njezinu majku te je nestao s njihovim 2-godišnjim sinom bez da se javljao punih 6 dana.

“Njegovo ponašanje je sve gore i sve više zastrašujuće. Bojim se da će tijekom neke epizode ubiti mene, našeg sina ili sebe”, izjavila je Cristina Ferguson.

Do 22. ožujka bi se trebala provesti istraga, a 5. travnja saslušanje na kojem bi se trebalo saznati više detalja i koja je budućnost UFC zvijezde.

Linker
23. travanj 2024 23:04