Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports / USA Today Sports
SVIMA NEDOSGTAJE

TRENER POTVRDIO! 'LUDI' IRAC SE ŽELI VRATITI U UFC 'Trenira, u odličnoj je formi i želi se vratiti! Protivnik nije bitan osim da se pojavi u kavezu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 16:01

Conor McGregor želi natrag u Octagon. To se može zaključiti prema izjavama iz posljednjeg intervjua koji je za Express Sport dao njegov udarački trener Owen Roddy, prenosi Fight site. Iako nije otkrio pojedinosti, Roddyeve rečenice nam otkrivaju dosta toga…

“Nemamo nikakvih naznaka tko bi trebao biti prvi protivnik po povratku. Ali to nije niti bitno, da budem iskren”, ustvrdio je Roddy koji nije želio potvrditi da su pregovori oko meča s Nurmagomedovim već započeli.

Ipak, Irca sada čeka pojavljivanje pred sudom u Brooklynu radi nemilog incidenta koji je prouzrokovao. Upravo će sudski epilog i odrediti sudbinu irskog MMA superstara, kao i tajming njegovog eventualnog povratka.

“Kao što sam već rekao ranije: Conor je mamac za publiku! Protivnik je samo netko protiv koga se bori, a on je taj koji privlači gledatelje. Protivnik nije bitan osim da se pojavi u kavezu. Conor trenutačno naporno trenira i u dobroj je formi”, dodao je Roddy.

McGregorov trener potvrđuje da će presuditi samo – novac! Koja će ponuda biti unosnija, tu će opciju i prihvatiti…

''Što god bude imalo smisla. Onaj tko može donijeti najviše zanimanja publike, taj će dobiti šansu boriti se protiv Conora.”

Kada bi se to moglo dogoditi?

“Ne mogu pričati o tome kada se točno želi vratiti. Ali ono što je sigurno jest da je motiviran da se vrati. Za mene je bolje da se to dogodi što ranije. Mislim da Conor nedostaje UFC-u. A mislim da i svima drugima nedostaje čitav kaos oko McGregorovog nastupa. Tako nešto ne postoji nigdje u svijetu”, zaključuje.

Irca u kavezu nismo vidjeli još od slavlja protiv Eddieja Alvarez krajem 2016. godine. U 2017. je odradio boksački meč protiv Floyda Mayweathera, u 2018. za sada iza sebe ima tek teroristički napad na autobus UFC boraca u Barclays centru.

Linker
25. travanj 2024 00:18