screeshot youtube

U AUSTRALIIJI ZAVLADALA TOTALNA LUDNICA ZA UFC-OVIM ULAZNICAMA Domaći borac završio u društvu The Rolling Stonesa, Red Hot Chili Peppersa, Madonne...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.12.2018. u 16:54

 • Robert Whittaker možda u svijetu nije popularan poput mnogih drugih UFC-ovih prvaka, ali je zato na svom kontinentu prava zvijezda koja dobiva upravo onakav tretman kakav borac njegovog kalibra i zaslužuje, prenosi Fight site.

  U prilog tome ide i podatak koji su ovih dana iznijeli australski mediji, a radi se o prodaji ulaznica za njegov meč s izazivačem Kelvinom Gastelumom na UFC 234 priredbi koja nas čeka 10. veljače u Rod Laver Areni u Melbourneu.

  Naime, sve ulaznice za taj dvoboj, njih 15 tisuća rasprodano je u samo osam minuta! Australski tisak tako je usporedio svog prvaka s The Rolling Stonesima, Madonnom i Red Hot Chili Peppersima, odnosno s izvođačima koji su također uspjeli rasprodati Arenu unutar samo jednog dana.

  “Melbourne je još jednom potvrdio zašto ga se smatra glavnim sportskim gradom Australije, ako ne i svijeta”, izjavio je nakon sjajne vijesti David Shaw, jedan od potpredsjednika UFC-a.

  Whittakeru će ovo biti prvi nastup od UFC 225 priredbe gdje je uspješno svladao Yoela Romera u svojoj prvoj borbi nakon osvajanja pojasa. ‘Bobby Knuckles’ je u sjajnom naletu i trenutno uživa u nizu od čak devet pobjeda. S druge strane, izazivač Gastelum u Australiju dolazi kao čovjek iza kojeg su pobjede nad Michaelom Bispingom i Ronaldom Souzom.

   

  Iz drugih medija