screenshot
BIZARAN RAZLOG

UFC GLATKO ODBIO NEOČEKIVANU PONUDU HRABROG BRAZILSKOG NOKAUTERA 'Morat ćeš nazvati Seana Shelbyja. Mi smo ga zvali i rekao nam je da si premalen'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2018. 16:49

Prije nekoliko dana fanove je razočarala vijest o otkazivanju borbe u kojoj smo na UFC 228 priredbi trebali gledati atraktivan dvoboj između sjajnih boraca perolake kategorije – Yaira Rodrigueza i Zabita Magomedsharipova, prenosi Fight Site.

Poznato je kako 27-godišnja ruska zvijezda teško pronalazi protivnike pa stoga ne čudi koliko je ova vijest pogodila UFC koji se sada nalazi na novim mukama.

No cijela priča oko potrage za suparnikom jednom od najtalentiranijih boraca svijeta mogla je biti vrlo brzo okončana da je UFC prihvatio ponudu hrabrog Johna Linekera.

Jednom kada je čuo za Zabitove probleme, Brazilac se ponudio s obzirom na to da i sam ima problema s pronalaženjem protivnika.

“Hej Zabit! S obzirom na to da je Yair otkazao, a mene iz moje kategorije nitko ne želi za protivnika, prihvatio bih borbu s tobom”, napisao je Lineker na Twitteru.

Magomedsharipov, svjestan da bi možda mogao ostati bez nastupa na priredbi koja se održava već 8. rujna, prihvatio je izazov, ali iz UFC-a nisu htjeli čuti za tu ideju. Naime, Zabit je borac perolake kategorije visok 185 centimetara, dok je Lineker manji bantamaš (160 cm) koji je nekoć nastupao i u muha kategoriji. Razlika je to koju UFC nije mogao ignorirati.

“Ja sam za! Hajdemo! No, morat ćeš nazvati Seana Shelbyja. Mi smo ga zvali i rekao nam je da si premalen. Unatoč tome, ja bih se borio s tobom i jako poštujem to što si se ponudio uskočiti”, objasnio je Magomedsharipov situaciju.

“Manji jesam, ali uvijek na razini zadatka”, javio se još jednom Lineker čija će hrabra ponuda izgleda ostati bez realizacije.

Linker
19. travanj 2024 00:14