YouTube screenshot

BIO BI TO SPEKTAKL

UFC NE PUŠTA PRVAKA U MIROVINU! PREDSJEDNIK DANA WHITE OTKRIO S KIM JOŠ CORMIER MORA U KAVEZ 'Trebao bi se još boriti s Lesnarom, Stipom i Jonesom'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 08.02.2019. u 19:00

 • I dalje se ne zna tko bi trebao biti idući protivnik UFC prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera. Jasno je na koga on cilja, ali je potpuno nejasno i nepoznato može li se njegov cilj ostvariti. Naime, Lesnar je ponovno obranio univerzalnu titulu u WWE-u stoga je teško očekivati da će se tako brzo vratiti u Octagon, prenosi Fight site.

  Koje su ostale opcije za 40-godišnjeg Amerikanca? Ako je vjerovati predsjedniku UFC-a Dani Whiteu, DC bi trebao odraditi još minimalno 3 meča prije odlaska u mirovinu. S obzirom da je Comier najavio da bi to trebalo biti u travnju kada navršava 40 godina, jasno je da bi UFC htio da njihov prvak produlji karijeru i ostane aktivan…

  “Ne mislim da je vrijeme za DC-jevu mirovinu”, jasan je White koji dodaje da je Cormier trenutačno ozlijeđen.

  Screenshot / Instagram
   

  “Razmišljao je o mirovini. Gledajte, znate me već dobro…ja sam prvi čovjek koji će nekome reći kada treba otići u mirovinu. Taj čovjek ne treba ići u penziju. Mislim da ima sigurno još tri meča prije kraja karijere”, dodaje predsjednik UFC-a.

  A koji bi to trebali biti protivnici na drugoj strani Octagona, White je odgovorio i na to pitanje…

  “U savršenom svijetu, a svi znamo da ovo nije savršen svijet, mislim da u te tri borbe trebaju biti Brock Lesnar, tu bi trebao biti Stipe Miočić i nadamo se Jon Jones. Ako odradi još ta tri meča, umirovit će se s mnogo stila, čovječe. Tada bi otišao na vrhuncu!”, zaključuje White.

  Iz drugih medija