screensghot
NOVI SPEKTAKL

UFC VEĆ PRONAŠAO IDUĆEG IZAZIVAČA ZA JONA JONESA Predsjednik Dana White poručio: 'On izgleda nevjerojatno u ovoj težinskoj kategoriji. Ogroman je!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2019. 19:10

“Treći borac na ljestvici Anthony Smith se sada bori za naslov. I onda sam ja iza njega. Siguran sam da svi misle kako će me Jon Jones pobijediti. Dajte mi šansu i šokirat ću svijet”, izjavio je prije nekoliko dana Thiago Santos nakon nove impresivne pobjede u UFC-ovom Octagonu, prenosi Fight site.

Brazilac je nedavno slavio protiv Jana Blachowicza na priredbi u Pragu čime je vrlo vjerojatno izborio izazivačku poziciju broj jedan. Naime, nakon što je Jones vrlo uvjerljivo “riješio” Smitha na UFC-u 235 proteklog vikenda, predsjednik UFC-a Dana White je otkrio tko bi trebao biti idući izazivač u poluteškoj kategoriji. A to bi trebao biti upravo “Marreta”…+

“Volim kako se Thiago Santos bori. Sviđa mi se njegova zadnja borba. Volio bih ga gledati protiv Jona Jonesa. Thiago izgleda nevjerojatno u ovoj težinskoj kategoriji. Ogroman je”, izjavio je White nakon UFC-a 235 upitan koga imaju na umu kao idućeg Jonesovog protivnika.

“Sviđa mi se stil Thiaga Santosa, sviđa mi se kako se bori. A kada Jonesa gurneš u takav tip meča, Jones je tu najbolji. Jones je borac koji uvijek daje toliko koliko je potrebno, ovisno o nivou protivnika u toj prigodi. Mislim da će Thiago Santos ući vrlo agresivno, ići će naprijed, a to će onda biti klasična borba u kakvoj smo naviknuti gledati Jonesa”, zaključio je White.

S obzirom da je Jones osvojio pojas 30. prosinca, a branio ga je već u veljači, ne zna se koliko dugo UFC prvak sada planira pauzirati. Želi li se vratiti odmah u vatru ili će se ipak odmoriti s obzirom da je prošao dva vrlo naporna kampa u samo nekoliko mjeseci. No, u ovom trenutku se čini kako je UFC već odlučio Thiago Santos je idući izazivač Jona Jonesa!

Linker
20. travanj 2024 12:10