Screenshot (YouTube )

IDE PO REDU

VEĆINA ŽELI PRVAKA VIDJETI U TEŠKOJ KATEGORIJI, ALI NE I NJEGOV TRENER 'Jones ostaje u poluteškoj, cilj je čistiti diviziju i uništavati protivnike!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.01.2019. u 20:56

 • U drugom meču nakon povratka u Octagon i odsluženja suspenzije radi dopinga, UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones će se sučeliti s Anthonyjem Smithom na UFC-u 235. Priredba je to koja je zakazana za 2. ožujak i američki Las Vegas, prenosi Fight site.

  I dok “bookmakeri” Smithu ne daju apsolutno nikakve šanse, Jonesov trener Mike Winklejohn je prilično oprezan. Vjeruje da je Smith opasan protivnik i ozbiljan test.

  “Svi se žele okušati protiv prvaka, tako da nikome ne možete zamjeriti što se nudi. Svi protivnici su izuzetno kvalitetni. A sada se čini da je Anthony Smith sljedeći na redu”, izjavio je Winkeljohn za BJPenn.com.

  “Anthony je borac koji posjeduje određene kvalitete i još k tome je izuzetno tvrd. Viđao sam kako je primao teške udarce i vraćao se kao pobjednik. To je jedan vrlo tvrd mladić, a osim toga sviđaju mi se i njegovi treneri. Mislim da ima jako dobar kamp i ovo će biti svakako sjajna borba”, dodaje poznati stručnjak.

  Screenshot (YouTube)
   

  Mnogi vjeruju da će se “Bones” vrlo brzo okrenuti teškoj diviziji. I radi skidanja kilograma, ali i radi izazova kojih uskoro više neće biti u kategoriji do 93 kile. No, to se prema Winkeljohnu neće dogoditi tako brzo.

  “Ja kažem negdje u budućnosti. Negdje u budućem vremenu. Mislim da će Jon sada nastaviti čistiti polutešku kategoriju. Nemam informaciju da je plan preseliti se u tešku diviziju u ovom trenutku. Ovdje se sve radi o novcu i ispravnim mečevima u ispravnom trenutku. O svemu ovome će sigurno pričati Jon, njegovi treneri i njegovi menadžeri. U ovom trenutku smatram da će ostati u poluteškoj kategoriji, nastaviti će pobjeđivati i utjerivati strah u kosti svojim protivnicima”, zaključuje Winkeljohn.

  Na kraju razgovora je dao i svoju prognozu meča protiv Smitha:

  “Mislim da će pobijediti još jednim prekidom i dokazati da je najbolji P4P borac svijeta koji se vratio i uništava protivnike. Bit će sjajno!”

  Iz drugih medija