Mayweather
 screenshot Facebook
NE ZNA GDJE BI S DOLARIMA

VIDEO: BIVŠI SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK SE KUPA U NOVCU Floyd Mayweather se pohvalio s tri nove skopocjene igračke: Sada ima sedam Rolls Royce automobila

Ako niste pretjerani fan Floyda Mayweathera jr-a, najbolje je preskočiti ovaj članak. Pogotovo, ako vas iritira njegovo hvaljenje beskonačnim bogatstvom koje posjeduje…
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2019. 15:01

Naime, bivši svjetski boksački prvak u mirovini se u nedjelju pohvalio na svom službenom Facebooku kupovinom tri nova skupocjena automobila, prenosi Fight site. U bizarnom videu, koji je snimljen u njegovom već prepoznatljivom stilu, Floyd šeće po svojoj garaži, koja se veličinom može mjeriti s javnim gradskim garažama. S nekoliko izuzetno debelih zlatnih lanaca oko vrata, Mayweather se hoda po garaži, docira gledateljima koliko je uspješan i pokazuje svoje “igračke” – njih devet. Među njima je i sedam skupocjenih Rolls Royceva koje naziva “Lucky 7”.

“Ili vas motiviram ili me mrzite…”, tako tumači slavni boksač na svom Facebooku dok pokazuje svoju ergelu automobila vrijednu milijune dolara.

Kada govorimo o sportskom dijelu priče, legendarni Manny Pacquiao je javno izrazio želju da se još jednom okuša protiv njega. Nedugo zatim je i trener Freddie Roach ponovio da žele taj revanš. Floyd za sada šuti, no jasno je da ga zanima meč u kojem ponovno može zaraditi stotine milijuna dolara.

Prema časopisu Forbes, i dalje je sportaš koji najviše zarađuje unatoč činjenici da je u mirovini. Posljednji put u akciji smo ga gledali protiv Tenshina Nasukawe prije mjesec dana u Japanu. Zaradio je milijune dolara za egzibicijski meč koji je trajao manje od jedne runde.

Linker
18. travanj 2024 09:02