screesnhot Twitter
PONOVNO POKAZAO TAMNU STRANU

VIDEO: CONOR MCGREGOR PONOVNO ZAVRŠIO IZA REŠETAKA 'Ludi' Irac još jednom šokirao svijet! Nevjerojatno što je napravio vlastitom navijaču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. ožujak 2019. 12:05

Conor McGregor uhićen je u Miamiu nakon što je obožavatelju oduzeo te razbio mobilni telefon, ponijevši ga na kraju sa sobom. Priveden je od strane policije te pušten nakon što je neko vrijeme zadržan u pritvoru, prenosi Fight site.

Najpopularniji borac svijeta ponovno je prezentirao svoju tamnu stranu , odnosno u svoj popis incidenata dodao je jedan novi. On se trenutno nalazi u Miamiu u američkoj saveznoj državi Floridi, gdje je tijekom izlaska iz hotela počinio kriminalno djelo lakšeg stupnja. Zbog istog je priveden i zadržan u zatvoru. Što se točno dogodilo, najbolje se može zaključiti iz službenog dokumenta o uhićenju.

“Okrivljenik i žrtva su izlazili iz Fountainbleau hotela kada je žrtva pokušala svojim telefonom fotografirati okrivljenika. Ovaj mu ga je izbio iz ruke, nakon čega je isti pao na pod. Nakon toga je okrivljenik nekoliko puta skočio na telefon nanijevši mu štetu. Isti je onda uzeo taj telefon i odšetao s njim, tim ga putem otuđivši njegovom vlasniku. Žrtva je rekla kako je vrijednost telefona 1000 dolara. Okrivljenik je lociran i priveden”, piše u spomenutom službenom dokumentu.

Nakon ovoga svega se najviše očekivala neka njegova reakcija, a ona je došla putem Instagram objave. Postavio je fotografiju vjerojatno nastalu od strane nekog od njegovih službenih fotografa uz koju je napisao:

“Strpljenje je vrlina na kojoj ću morati nastaviti raditi. Jako volim svoje fanove, hvala vam svima!”

Ipak, kao da neku skrivenu poruku zapravo skriva natpis na majici u kojoj je napustio pritvor. U pitanju je njegova “custom” majica, na kojoj je preslikano nešto poput novinske naslovnice “August McGregor Posta”. Ispod se nalazi njegova fotografija te poruka kako se vratio, uz izjavu:

“Kad ja kažem da će se nešto dogoditi, onda će se to dogoditi.”

30-godišnji Irac je neko vrijeme zadržan u pritvoru prije nego je otpušten uz jamčevinu od 12.500 dolara. Njegovi odvjetnici su nakon toga poslali službeno priopćenje vezano uz cijeli incident.

“Prošle večeri, Conor McGregor bio je sudionikom manje prepirke koja je uključivala mobilni telefon te koja je rezultirala pozivom organima reda. Gospodin McGregor prihvaća odgovornost zakonskih službi i obećao je potpunu suradnju s njima”, glasi kratki izvještaj odvjetnika Samuela Rabina.

Conor McGregor ostao je u Americi nakon što je prošli tjedan odradio kaznu za incident u Brooklynu, na UFC 223 eventu. Zbog napada na autobuse bio je osuđen na društveno koristan rad te je isto odradio u Brooklynu. Ipak, tek što se očistio jedne tužbe, slijedi mu druga. Upućeni izvori naveli su kako bi se optužba za McGregora u ovom slučaju trebala pojaviti u roku tri tjedna.

Linker
19. travanj 2024 04:09