screenshot facebook
UVIJEK SPREMAN NA ŠALU

VIDEO: CRO COP OTKRIO ŠTO JE UČINIO JAPANCU, PA NASMIJAO NAVIJAČE I SINA 'Moram popiti još tri komada, a već mi je sad slabo, neće ni kap iz mene'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2017. 14:59

Mirko Filipović vrlo se lako obračunao s Tsuyoshijem Kohsakom te je japanskog veterana završio nakon točno minutu borbe.

Borba je mogla završiti i nešto ranije, no suci su pokušali japanskom borcu dati priliku da se vrati, no on nije pokazao niti najmanju namjeru za tako nešto pa je točno na isteku prve minute borbe došao prekid koji je Filipoviću donio pobjedu u ovoj borbi.

Mirko se nakon meča u ringu zahvalio svojim navijalima i najavio kako će odraditi još dvije borbe prije nego li se oprosti od sporta u kojem je postao jedan od najvećih. Trebao bi Cro Cop odraditi svoju posljednu borbu na Silvestrovo iduće godine, a prije toga još jednu borbu kako bi se dobro pripremio.

Osim izjava u samom ringu Cro Cop se nakon borbe obratio i svojim navijačima putem Faceeboka gdje je sažeo dojmove u svlačionici.

- Hvala svima na podršci i prije i poslije borbe. Odrađeno je sve rutinski. Nadam se da Koshaka nije ozbiljnije ozlijeđen, ali čujem da je na putu za bolnicu jer su mu slomljene neke kosti na licu. Žao mi je, ali to je takav sport. Mi ćemo se čuti kasnije još, kada dođemo u hotel i kada popijem još tri boce vode jer moram dati urin za doping test, a već mi je sad slabo neće ni kap iz mene. Kada to obavim onda prema hotelu i peremo se od krvi i to je to - rekao je Mirko.

Linker
27. travanj 2024 01:02