Screenshot
FANTASTIČAN NASTUP

VIDEO: CRO COPOV UČENIK LAKTOVIMA BRUTALNO PREMLATIO AMERIKANCA Debi srpskog borca trajao je svega tri minute

Piše: Fight SiteObjavljeno: 22. srpanj 2018. 21:13

Debi nastup Darka Stošića u UFC-u trajao je samo tri minute, odnosno toliko mu je bilo potrebno da završi borbu protiv Jeremya Kimballa. Srpski borac iskoristio je priliku koju mu je Amerikanac pružio te je došao do pobjede tehničkim nokautom, prenosi Fight Site.

Bila je to borba u koju su obojica ušli oprezno, budući da su kao bivši FFC prvaci dobro poznavali jedan drugog i znali su što koji može. Gotovo da nije bilo nikakve agresije, kao da su obojica čekali pravi trenutak, ali uz previše pažnje na to da ne naprave pogrešku koja bi mogla rezultirati udarcem iz kontre. I u takvom odnosu snaga, gdje je upućeno tek nekoliko manje opasnih udaraca s obje strane, prvi koji je krenuo u napad bio je Amerikanac.

Nakon točno tri minute borbe, Kimball je fintirao udarac da bi krenuo na rušenje, no nije se dovoljno nisko spustio, a Stošić to koristi da bi svog protivnika okrenuo odmah u zraku te pri padu na pod on završava na njemu. Stošić nije ništa prepuštao slučaju, nego u takvoj situaciji odmah kreće u napad te nekoliko udaraca laktovima dovodi do toga da se Kimball više ne brani i sudac vrlo brzo dolazi prekinuti borbu.

Stošić je tako pokazao kako je spuštanje u polutešku kategoriju bilo prava odluka. Izgledao je sjajno, sam je rekao da sa skidanjem kilograma nije imao problema, a poruka koju je uputio odmah iz kaveza dovoljno govori o tome kakve su mu ambicije. Darko je izjavio kako želi svoju zemlju i ljude učiniti ponosnim, a Top 10 borcima je poručio neka se pripaze. Nakon ovakvog debija svakako ima svako pravo tako nešto izjaviti.

Linker
19. travanj 2024 02:46