screenshot Instagram
MMA IZAZOV

VIDEO: EVO KAKO SE JEDNA OD NAJVEĆIH FILMSKIH ZVIJEZDA SNAŠLA U MMA-U Prelijepa glumica u paklu treninga brazilske jiu-jitse i izgleda sjajno

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2018. 19:00

U srijedu smo izvijestili o redateljskom prvijencu slavne Halle Berry u kojem će atraktivna glumica i tumačiti naslovnu ulogu. Film “Deadline” će ponuditi priču o MMA borkinji koja se pokušava vratiti borbama, a upravo se Berry prihvatila lika “Justice”, prenosi Fight site.

Holivudska glumica ima već iskustva s borilačkim sportom jer godinama rekreativno trenira boks i kickboxing, no što je s “grapllingom”?

Da bi što bolje mogla tumačiti ulogu MMA borkinje Berry je krenula na sate brazilske jiu-jitse. Odradila je svoju prvu lekciju, a video se pojavio na Instagramu.

Moramo priznati da slavna glumica sjajno uči. I da njezini pokreti već sada izgledaju prilično prirodno i uvjerljivo. Toliko uvjerljivo da smo pomislili kako je nemoguće da joj je ovo prvi sat BJJ-a.

52-godišnja Berry je glumila u više od 40 filmova, no ovo će joj biti tek režiserski prvijenac. “Bruised” će producirati Basil Iwanyk, koji s Berry upravo radi na trećem nastavku filmskog hita “John Wick”.

Snimanje filma počinje u ožujku 2019. godine.

Linker
15. travanj 2024 03:58