screenhot youtube
SVEGA JE BILO

VIDEO: FANTASTIČNE BORBE, NIJE NEDOSTAJALO UZBUĐENJA Pogledajte nokaut Grega Hardya i druge najbolje trenutke prošlotjednog Contender Seriesa!

Tijekom iduće noći održati će se druga epizoda druge sezone Dana White’s Tuesday Night Contender Series showa, no prije toga pogledajmo najbolje trenutke onoga što se dogodilo prošlog tjedna, uključujući UFC ugovora vrijedna nokaute Grega Hardya i Alonza Menifielda.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2018. 13:42

Prošlog tjedna uistinu nije nedostajalo uzbuđenja u UFC-ovoj dvorani, gdje je održano prvih pet borbi druge sezone vrlo zanimljivog showa. A tamo su sve oči bile uprte u Grega Hardya koji je dobio priliku i apsolutno ju iskoristio, prenosi Fight Site. Nećemo sada ulaziti u polemike o kvaliteti njegovog protivnika, Austena Lanea, Hardy je svoj UFC ugovor zaslužio impresivnim nokautom, koji u videu ispod teksta možete pogledati iz više kuteva.

Ugovor je pripao i Alonsu Menifieldu, koji je po drugi put nastupio u showu, a ovog puta je napravio sve onako kako treba. Odmah je osujetio napad high kickom svog protivnika, uhvatio mu nogu, pogodio ga i završio. Sve za samo osam sekundi, ali i to je bilo više nego dovoljno da bi postao dijelom UFC rostera.

Tu su i preostale tri borbe, gdje je svakako najzanimljivija ona Chrisa Curtisa, borca koji je zapravo pokazao najviše u spomenutih pet borbi. Odradio je odličnu borbu, dominirao je i borio se vrlo zabavno, da bi u trećoj rundi sve završio atraktivnim nokautom. Nažalost, White nije smatrao kako je to dovoljno za postati UFC borac, razočarani Curtis se nakon tog saznanja odlučio umiroviti.

Ispod teksta pogledajte koje je to dijelove borbi UFC odlučio staviti u ovu kompilaciju.

Linker
21. travanj 2024 22:44