screenshot Facebook
SPEKTAKL U MÜNCHENU

VIDEO: HRVATSKI 'BOMBARDER' I OPASNI MEKSIKANAC ODRADILI VAGANJE Hrga dva kilograma lakši nego što je imao u svojem posljednjem okršaju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2018. 19:53

Filip Hrgović izvagao se pred sutrašnji meč protiv Filiberta Tovara koji će odraditi u Münchenu, a ono što se događalo dokumentirao je kroz video objavljen na njegovim profilima, prenosi Fight Site.

Hrgović predvodi sutrašnji Sauerlandov event mečem protiv neporaženog Meksikanca skora 9-0 i jako je dobro raspoložen. Obojica su imali jednako kilograma, odnosno 101.6, što je dva kilograma manje nego je hrvatski teškaš imao za svoj posljednji meč. Kako je i za taj meč bio lakši od prethodnog, za pretpostaviti je kako hrvatski borac pokušava postati sve lakši, s ciljem da bi bio sve brži, odnosno da je njegov tim procijenio kako tu treba tražiti svoju priliku kada dođe do težiš mečeva, protiv bolje rangiranih boksača.

Sutra će krenuti po svoju petu pobjedu i učvršćenje svog statusa u Top 50 svjetskih teškaša, a za svog protivnika je rekao kako je hrabar, odnosno da mu je to vidio u očima. Ali, onda je dodao i kako isto tako smatra da će mu sutra nešto slomiti i tako ga dovesti do poraza.

“Biti će to vrlo zanimljiv meč, nekih pola runde”, uz osmijeh je rekao Filip nakon vaganja, a sve to možete vidjeti u videu koji se nalazi ispod teksta.

Linker
16. travanj 2024 19:52