screenshot
NAJAVA POŠLA PO ZLU

VIDEO: INTERVJU DANE WHITEA NA AUSTRALSKOJ TV SE PRETVORIO U NOĆNU MORU Novinar ga napao da štite McGregora i da su planirali napad na autobus!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2018. 16:37

Predsjednik UFC-a Dana White je u srijedu gostovao na australskoj televiziji kako bi najavio veliki meč za tu zemlju. Robert Whittaker, prvak u srednjoj kategoriji će ukrstiti ruke s Kelvinom Gasterumom na UFC-u 234 u Melbourneu, prenosi Fight site.

Nakon što je otkrio ekskluzivnu informaciju, White je vrlo brzo bio suočen s jednom drugom temom – UFC-om 229 i čitavim kaosom koji se događao uoči i nakon dvoboja Nurmagomedov vs. McGregor. Novinar Waleed Aly je očito odlučio žestoko napasti predsjednika UFC-a te mu je pripremio svojevsnu klopku.

“Budimo realni, vi uživate u ovakvim stvarima i to je dobro za vašu promociju, zar ne?”, upitao ga je odmah Aly dodavši kako vidi smiješak na Whiteovom licu kada se govori o ovoj temi.

Čelnik UFC-a se pokušao braniti tvrdeći da čitava stvar nije dobra niti za kompaniju, niti za njega, ali Aly nije odustajao – nastavio je u istom ritmu.“Ali niste ih suspendirali. Niti jednog. A imate spremne kamere u autobusu koji je bio predmet napada. Meni se čini da ste sve to isplanirali”, direktan je australski novinar.

Tada je razgovor krenuo još žešćim tonom, no da vam sve ne otkrivamo, pogledajte sami čitav intervju i zaključite tko je u pravu – White ili australski novinar.

Linker
20. travanj 2024 04:28