screenshot youtube
VELIKI TEŠKAŠKI OBRAČUN

VIDEO: JEDNA OD NAJVEĆIH LEGENDI MMA-A DOBILA TEŠKE BATINE Pogledajte kako je Curtis Blaydes laktovima uništio velikog Alistaira Overeema

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2018. 14:15

Curtis Blaydes (10-1-1) slavio je u velikom teškaškom okršaju koji je sinoć predvodio uvodni dio programa UFC 225 priredbe.

27-godišnji Amerikanac je u svom 12. profesionalnom nastupu stigao do najveće pobjede u karijeri i to tako da je u trećoj rundi laktovima zaustavio jednog od najvećih teškaša u povijesti – Alistaira Overeema.

Blaydes je tijekom cijelog meča bio taj koji je pritiskao i tražio akciju, dok je Overeem puno kružio izbjegavajući ozbiljnije razmjene i pritom čekajući priliku za kontru.

Prva runda protekla je tako bez previše akcije, da bi u drugoj ‘The Reem’ jednim savršeno tajmiranim koljenom, kao i desnicom koja je uslijedila, uzdrmao Blaydesa, no ovaj se oporavlja i dolazi do rušenja iz kojeg povremeno napada ‘ground and poundom’.

U posljednjoj rundi Blaydes je još na nogama ozlijedio Overeema, da bi se u naletu udaraca odlučio na rušenje gdje pak dolazi u poziciju iz koje laktovima završava borbu i Alistairu nanosi 17. poraz u karijeri (43-17-1).

Linker
25. travanj 2024 18:39