screenshot Twitter

IZ RUSIJE, ALI NE S LJUBAVLJU

VIDEO: KAKVA 'BOMBA' IZ SOČIJA! BRUTALAN NOKAUT KAKAV SE NE VIĐA SVAKI DAN Spektakularnim 'high kickom' poslao protivnika u carstvo snova

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2018. u 13:08

 • U srijedu je u ruskom Sočiju održana borilačka priredba iz S-70 serije. Na njoj smo imali prilike vidjeti MMA borbu u kategoriji do 70 kilograma između Armana Tsarukyana i bivšeg UFC borca Felipea Olivierija, prenosi Fight Site.

  Razlog zbog kojeg je ovaj event i ovaj meč dobio pažnju na borilačkim portalima diljem svijeta, jest brutalan nokaut kakav se ne viđa svaki dan.

  Autor nokauta je Tsarukyan, a za Olivierija je ovaj sjajan “high kick” bio koban u trećoj rundi. 21-godišnji Rus je odradio sjajnu ručnu kombinaciju koju je završio snažnim i preciznim udarcem nogom, koja je završila na glavi njegovog protivnika.

  Ovo je bila 13. pobjeda u karijeri i 12. u nizu za Tsarukyana. Nakon slavlja protiv Olivierija, sada ima čak tri skalpa bivših UFC boraca u svojoj vitrini. Prije ovog meča je svladao Juniora Assuncaa i Takenorija Sata.

  Olivieriju je ovo bio 6. poraz u karijeri. U elitnoj promociji je proveo tek jedan jedini meč. Poraz od Tonyja Martina mu je presudio 2016. godine.

  Sjajan nokaut možete u nastavku članka vidjeti iz dva kuta kamere.

   

  Iz drugih medija