screenshot Twitter
BOLJE OD OVOGA NE MOŽE

VIDEO: NAKLON DO PODA MAJSTORE! FARI-PLAY POTEZ BORCA KOJI JE ODUŠEVIO SVIJET Većina bi instinktivno navalila na protivnika, ali ne i on

Serijal imena “Zašto volimo Donalda Cerronea?” dobio je novu epizodu nakon borbe protiv Yancia Medeirosa, a u pitanju je fair play potez u situaciji kada Kauboj nije htio iskoristiti situaciju do koje je došlo nesretnim slučajem.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2018. 13:00

Riječ je o situaciji koja se dogodila sredinom prve runde, ujedno i sredinom borbe, prenosi Fight Site. Borci su bili u jednoj lakšoj izmjeni, nakon koje Yanci Medeiros gubi ravnotežu i pada na pod. Ubojiti instinkt većine boraca bi tu doveo do toga da isti odmah navali na svog protivnika na podu, no ne ako se zovete Donald Cerrone.

Naime, Kauboj je primijetio kako je do pada došlo jer se Yanci okliznuo, nakon čega mu je dao znak da se ustane. Yanci je zahvalio na tome te su se njih dvojica zagrlili i pozdravili, kao što su napravili i na samom početku borbu.

Odmah nakon toga nastavili su raditi ono zbog čega su došli, boriti se s namjerom da jedan drugog nokautiraju, u čemu je na kraju uspio Cerrone.

Jednostavno, treba ovom momku, pravom primjeru borca, još jednom čestitati na nečemu ovakvom, ali i Yanciu zajedno s njim, na pružanju pravog primjera ponašanja i međusobnom borilačkog poštovanja, i to tijekom cijelog tjedna u Austinu.

Linker
21. travanj 2024 03:43