screenshto twitter
SVE JE U REDU

VIDEO: NAPRAVLJENA JE ANALIZA I SADA JE SVE JASNO Ova snimka dokazuje da kod Mayweathera i Nasukawe nema nikakve namještaljke! Udarci su bili brutalni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2019. 14:21

Regularnost i “realnost” meča Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe je još uvijek gorljiva tema u borilačkim krugovima. Je li meč namješten ili ne, svatko ima svoj stav, no sada se pojavio i video jednoga od onih koji je mislio da je meč namješten. Sve dok nije napravio analizu te istu objavio, prenosi Fight site.

Ne moramo biti neki posebni znalci da bi nam padovi Tenshina Nasukawe u meču protiv Floyda Mayweathera izgledali kao nešto što se prelako dogodilo. Posebno ako znamo da Floyd Mayweather nije poznat kao neki veliki udarač te kako je u ovaj meč ušao opušteno i naoko neozbiljno.

Mnogi su automatski ignorirali činjenicu što je veći od svog protivnika, koji osim toga nema boksačkog iskustva, nego je kickboksač čiji su “forte ” udarci nogama. Mnogi su ignorirali i činjenicu da nema smisla priča u kojoj bi Japanci bili spremni “obrukati” svoju najveću mladu zvijezdu na način da tri puta padne i bude završen od strane boksača koji se nije niti oznojio. I ako su već namještali ishod meča, ne bi li onda fanovima priuštili nešto više od samo dvije minute boksa? Unatoč tome svemu, poznati analitičar Robin Black je meč proglasio namještaljkom. Sve dok nije, nakon konzultacija s Joeom Roganom, napravio analizu istog te se uvjerio kako je sve što se dogodilo bilo realno.

Tek kada je Black napravio analizu, vidio je koliko su jaki i precizni bili udarci Mayweathera te je svakog od njih detaljno analizirao i pokazao gdje je točno pogodio mladog Japanca. I uistinu, kada pogledamo ovako, možemo se i sami uvjeriti koliko je Mayweather jednostavno dobar, posebno ako ga u ring stavite s nekim tko po boksačkim pravilima nikada nije nastupio. I to ga stavite protiv jednog od najboljih svih vremena.

Na vama je da pogledate ovaj video, a onda sami odlučite hoćete li i dalje vjerovati u teoriju koju ste imali do sada, hoće li vam se ona samo dodatno potvrditi ili ćete promijeniti mišljenje, nebitno o tome kakvo je ono sada. Pa da možda napokon završimo priču o ovom meču koji je od samog starta bio svojevrsni cirkus.

Linker
26. travanj 2024 17:37