Foto: Damir Krajac / CROPIX
NEUNIŠTIVI BORAC

VIDEO: NEOBJAVLJENI DOKUMENTARAC O MIRKU FILIPOVIĆU Rizin spektakularno prikazao borbu, a Cro Cop još jednom progovorio o kraju i meču protiv Fedora!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2018. 13:10

Ispred nas je Rizin Confessions, dokumentarac o eventu koji je japanska promocija održala krajem prošle godine, a u njegovom prvom planu bila je borba između Mirka Filipovića i Tsuyoshia Kohsake, piše Fight Site.

Cro Cop je Kohsaku savladao posljednjeg dana prošle godine, no bilo je tu puno više od same borbe. Objasnio je kako japanski veteran zapravo nije bio tip protivnika kakvom se nadao, ali da je prihvatio jer je htio nastupiti, a Japanci nisu uspijevali naći mlađeg protivnika. Dok gledamo scene iz backstagea, možemo čuti vrlo zanimljiva razmišljanja borilačke legende, za koja ne moramo niti govoriti kako su vrlo zrela. Uostalom, da nije tako, ne bi Mirko ovoliko dugo trajao.

U dokumentarcu je sažeto vrijeme prije borbe, sam tijek iste, ali i ono što se događalo nakon nje, gdje možemo vidjeti što je Cro Cop napravio Japancu čekajući da sudac napokon prekine borbu. Njemu u svlačionici nije bilo ništa jasno, niti kako je završio na podu niti što se dogodilo, ali lice mu je bilo u apsolutno rasulu.

Ovo je uradak svakako vrijedan gledanja. Japanci su ovo odradili jako dobro i to je samo još jedan dokaz koliko je Rizin ozbiljna organizacija.

Linker
26. travanj 2024 09:07