screenshot
BEZVOLJNI STE?!

VIDEO: NEOPISIVO MOTIVIRAJUĆE Potpuno slijepi borac koji sparira bez poštede natjerao je mnoge da se prestanu žaliti i shvate kako ništa nije nemoguće

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 21:47

Ako niste zadovoljni sami sobom, ako ste bezvoljni, ako vam nedostaje motivacije i konstantno žalite sami sebe, onda zastanite na trenutak i pročitajte ovu vijest. No, prije toga i prije nego što nastavite čitati ovaj članak, pogledajte video ispod njega, piše Fight Site.

Sada kada ste pogledali video, nastaviti čitati ovaj tekst. Jer upravo će vam on otkriti kako se neki drugi pojedinci nose s puno većim problemima i uspješno ih rješavaju. Možda je baš ovo motivacija koju ste trebali da bi se trgnuli i napravili nešto od svog života. Potrudili se malo više na poslu, aktivirali se u sportu ili se odlučili na nešto novo. Možda na nešto za što do sada niste imali hrabrosti…

Na prvi pogled ovaj video prikazuje dva vrlo dobra kick boksača u jednom standardnom sparingu. S jedne strane je trener u 4AllGymu u Zagrebu i bivši borac Marko Deša. S druge strane je Marko Predrag Stojanović.

Pripremite se za šok i nevjericu jer je Stojanović potpuno slijep. Da, dobro ste pročitali. Čovjek s ovakvim fizičkim hendikepom je uspješno savladao ovaj izuzetno zahtjevan kontaktni sport, ne samo do razine da može udarati u vreću i koristiti ga za ostanak u fizičkoj formi. On je stigao do razine u kojoj može ozbiljno sparirati. I pri tome biti vrlo uspješan.

Ne trebamo posebno naglašavati da nas je ovaj video, ali i sama priča sjajnog Marka Predraga Stojanovića ostavila bez riječi. Ako Vam ovo nije motivacija da se trgnete u životu, onda bi se trebali zamisliti. Marko Predrag Stojanović je dokaz da čovjek može bilo što postići, samo ako je ustrajan i fokusiran na ono što radi. Baš kao i Nick Newell, borac bez podlaktice koji bi uskoro mogao doći u UFC.

Linker
25. travanj 2024 00:46