screenshot
'Na dan meča sam spavao 14 sati'

VIDEO: 'OTROVALI SU ME NEKOM ČUDNOM DROGOM!' Pet godina nakon velike bitke za titulu borilački svijet ponovno potresa jedna od najtežih optužbi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2018. 15:59

Nick Diaz je proteklog vikenda izjavio nešto izuzetno zanimljivo vezano uz jednu od najvećih borbi u kojoj je sudjelovao. No, ne radi se o novoj ideji i novoj teoriji koju će mnogi odmah brže-bolje nazati “toriji zavjere”.

Prvi puta Nick Diaz je izrazio sumnju kako je prije meča protiv Georgesa St. Pierrea, koji se dogodio 2013. na UFC-u 158, bio otrovan, još 2016. godine. Tada je jedan od Diazovih trenera Richard Perez također javno izrazio sumnju da je jedan od članova GSP-ovog tima “dao nešto Nicku”. Ipak, teorija se nije ozbiljnije javno razglabala i uhvatila u javnom prostoru pa je Diaz u posljednjem intervjuu, onom za TMZ Sports, ponovio svoje optužbe, piše Fight Site.

“Mislim da bilo tko, tko želi organizirati taj meč (razgovor se vodio oko meča između GSP-a i Natea Diaza op.a) morat ću ga ošamariti. Kada sam se borio protiv GSP-a, otrovali su moju infuziju s nekom čudnom drogom”, izjavio je stariji brat iz Diaz dinastije te je dodao:

“Imam 37 borbi iza sebe, borim se 17 godina, nikada nisam spavao više od pet ili šest sati na dan borbe. Za taj meč sam spavao 14 sati. Što su mi to stavili u moju infuziju? Nisam uzeo ništa osim čiste infuzije. A nešto nije valjalo i s načinom na koji je bandažirao svoje šake.”

Diaz tvrdi da je unatoč najboljim pripremam do sada u karijeri i najboljoj formi, u tom meču bio umoran i iscrpljen. I to, prema njemu, ukazuje da nešto nije bilo u redu i da ga je St. Pierreov tim otrovao ili drogirao…

“Bio sam mrtav već prilikom izlaska u borilište, a bio sam u najboljoj formi života. Sve je tu bilo čudno”, zaključuje Nick Diaz.

UFC planira organizirati okršaj između njegovog brata Natea Diaza i Kanađanina Georgesa St. Pierrea na UFC-u 227 koji se održava u Los Angelesu. To je potvrdio i predsjednik promocije Dana White. Meč bi se trebao održati u lakoj kategoriji do 70 kilograma.

Linker
23. travanj 2024 22:14