Miranda
 screenshot youtube
PRAVA MUKA

VIDEO: OVAKO JE UFC-OV BORAC SKINUO ŠEST KILOGRAMA U SAMO 12 SATI Pogledajte što je sve radio, kako se osjećao i što mu je od svega najteže palo

UFC-ov brazilski borac, Vitor Miranda, snimao je ljetos proces skidanja šest kilograma u 12 sati prije vaganja za svoj nastup na Fight Nightu u Oklahoma Cityu.
Piše: Fight SiteObjavljeno: 15. prosinac 2017. 20:11

38-godišnji Miranda (12-6, 3-3 UFC) borac je srednje kategorije, koji je u UFC pristigao kao teškaš, odnosno kao sudionik teškaškog turnira brazilskog Ultimate Fightera, prenosi Fight site.

Tamo je poražen od Antonia Carlosa Juniora (koji danas također nastupa u srednjoj kategoriji), da bi se odmah spustio u poluteške, a nakon još samo jedne borbe u srednju kategoriju. Do 84 kilograma odradio je svoja posljednja četiri UFC nastupa.

U videu koji je postavio, uz njegov vlastiti komentar možemo pratiti proces skidanja šest kilograma u samo 12 sati. Riječ je o skidanju kilograma za borbu koju je u lipnju odradio protiv Marvina Vettoria. Miranda je uspješno zadovoljio potrebnu težinu, no u borbi je poražen sudačkom odlukom nakon tri runde.

Ovdje možete vidjeti što je sve borac radio, kako se osjećao te koji su mu bili najteži trenuci unutar procesa. Na vama je da pogledate te da i dalje gradite svoj stav o weight cutu.

Linker
27. travanj 2024 06:25