screenshot youtube
UFC SE PRISJEĆA

VIDEO: OVO JE BIO NAJVAŽNIJI UDARAC U KARIJERI STIPE MIOČIĆA Dan kada je poslao legendarnog Brazilca na pod pred punim tribinama njegovih navijača

UFC je na svom Youtube profilu, pod rubrikom “nokaut tjedna”, odlučio prisjetite se kako je to Stipe Miočić došao do teškaškog pojasa, odnosno kako je savladao Fabricia Werduma.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2018. 12:48

Desni kratki kroše svakako je najvažniji udarac u dosadašnjoj Miočićevoj karijeri, udarac kojim je postao prvak te udarac kojim je dokazao koliko dobar tajming ima za plasirati pravi udarac u pravi trenutak, prenosi Fight site.

Izgledalo je kao da bježi od agresivnog Werduma, no on je zapravo bio spreman napraviti to što je poslalo Brazilca na pod pred punim tribinama njegovih navijača.

Upravo taj tajming i preciznog bi mogao biti ključ borbe protiv Francisa Ngannoua, koji je agresivac za kakve je Miočić već pronalazio odgovor i upravo bi na taj način mogao tražiti priliku za riješiti kamerunski problem. Upravo na taj način može utišati UFC i dokazati kako je s razlogom prvak te ujedno postati ono čega se njegov poslodavac očito boji, najveći teškaški prvak u povijesti promocije!

Linker
19. travanj 2024 12:35