screenshot youtube
SKANDAL KOJI JE ZATRESAO UFC

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE KRENULA ČITAVA PRIČA Sjajan video koji u detalje objašnjava zašto je Conor McGregor napao autobus UFC boraca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2018. 19:32

U iščekivanju ročišta na sudu u američkom Brooklynu, koje je zakazano za 14. lipanj, a koje će vjerojatno odlučiti o sudbini najveće MMA zvijezde današnjice Conora McGregora, na YouTube srevisu se pojavio sjajan video koji sumira čitav kaos koji se dogodio uoči UFC-a 223, prenosi Fight site.

Podsjećamo kako je tada još uvijek aktualni UFC prvak, motiviran navodnom osvetom zbog maltretiranja svog kolege Artema Lobova, zajedno s desetak huligana napao autobus prepun UFC boraca u kojem se u tom trenutku nalazila i njihova meta – Khabib Nurmagomedov.

“Kamenovanje” autobusa je kulminiralo kada je sam McGregor zgrabio metalna kolica te ih je zabio u staklo autobusa. Posljedica su bile posjekotine na licu Michaela Chiese i staklena prašina u očima Raya Borga. Čak tri meča (treći je bio Lobovov jer je sudjelovao u napadu) su prekrižena s popisa borbi UFC-a 223, a McGregor je uhićen.

Iako je vrlo brzo pušten, tek ga čeka sudski epilog koji će odrediti njegovu UFC sudbinu. Analitičari i pravnici ne vjeruju da će morati u zatvor, no upitna je sudbina njegove američke radne vize – neophodne da bi se mogao natjecati na tlu SAD-a.

Video koji je kompilirao portal MMAMania sjajno opisuje i objašnjava što se sve događalo uoči napada, za vrijeme napada u Barclays centru, ali i nakon tog sramotnog čina. Ukoliko niste sigurni da ste upoznati sa svim detaljima, zaista vrijedi pogledati ovaj video jer je prilično sustavan i temeljit.

Linker
25. travanj 2024 05:57