screenshot Instagram
BIO I OSTAO ZVIJER

VIDEO: PROCURILA SNIMKA PRIPREMA VELIKOG FEDORA EMILIANENKA Pogledajte kako se legendarni Rus sprema za okršaj protiv prvaka poluteške kategorije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2019. 23:18

Samo nas dani dijele do finala Bellatorovog Grand Prixa u teškoj kategoriji. U njemu će se sučeliti legendarni Fedor Emelianenko i aktualni Bellatorov prvak poluteške kategorije Ryan Bader, prenosi Fight site.

Rus je već neko vrijeme u Nizozemskoj gdje se naporno sprema za težak ispit i meč u kojem je prema kladionicama priličan “underdog”. Ovo nije prvi put da “Posljednji imperator” trenažni kamp odrađuje u Nizozemskoj. Dapače, to mu je posljednjih godina postalo svojevrsno pravilo.

Ovih dana se na nekim borilačkim forumima pojavio video prilično recentnog sparinga Fedora Emelianenka s priprema u Nizozemskoj. Rus sparira s tamnoputim borcem dok drugi sparing partner čeka svoj red. Očitao je da “se izmjenjuju” na Fedoru kako bi ga što bolje spremili i pružili mu što teži otpor.

S obzirom da tijekom kratke snimke nije pao niti jedan ozbiljniji udarac, teško je reći u kakvoj je formi slavni borac. Nije poznato niti kada je točno snimka nastala.

Emelianenko i Bader su glavna borba Bellatora 214 koji je zakazan za 27. siječanj i The Forum Arenu u američkom Inglewoodu. To je isto ono zdanje gdje se nedavno održao UFC 232 s Jonesom i Gustafssonom.

Linker
20. travanj 2024 10:22