screenshot
PRAVA SPAČKA

VIDEO: ŠAMPIONSKI SMISAO ZA HUMOR Stipe Miočić golotinjom u svlačionici urnebesno smjestio svom budućem protivniku! Ovaj mu još bolje vratio!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2018. 00:21

Nije dugo trebalo Stipi Miočiću da i u Ultimate Fighteru prezentira svoj karakter osobe gotovo uvijek spremne za šalu. Posebno je to lako kada uz sebe ima svog prijatelja Giana Villantea. Tako su već u drugoj epizodi pripremili prvu spačku za Daniela Cormiera, piše Fight Site.

Miočić i Cormier su više puta najavili kako u ovoj sezoni Ultimate Fightera neće biti napetosti između trenera. Ipak, to nikako ne znači kako neće biti igre i međusobnog podvaljivanja, što je također svojevrsno pravilo u Ultimate Fighteru. Jedino što reakcija boraca na to ovisi o međusobnom odnosu između njih.

Budući da Cormier i Miočić gaje vrlo korektan, gotovo pa prijateljski odnos, ne treba čuditi da se Cormier iskreno nasmijao na ono što su mu pripremili Stipe Miočić i Gian Villante. Naime, oni su ušli u svlačionicu tima Cormier te sve slike prelijepili slikom Stipe Miočića s brkovima. Sve slike osim jedne, koja je zapravo bila prava poslastica, a nju vam nećemo otkriti nego najbolje da pogledate sami.

Kako je Cormier reagirao? Pokušao im je istog trenutka vratiti istom mjerom. Također vam nećemo otkriti kako je to napravio, budući da se sve nalazi u videu. Uživajte u ovoj sjajnoj zafrkanciji između trenera aktualne sezone Ultimate Fightera!

Linker
25. travanj 2024 10:06