screenshot

PROMAKNULA MU INFORMACIJA

VIDEO: SLAVNI KOMENTATOR I OMILJENI LIK U BORILAČKOM SVIJETU OSTAO U TOTALNOM ŠOKU 'Molim!? Cro Cop je imao moždani udar?'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.04.2019. u 19:25

 • Joe Rogan poprilično je ostao šokiran nakon spoznaje kako je Mirko Filipović doživio moždani udar. Dugogodišnji UFC-ov komentator i najpopularniji svjetski podcaster tek je prije dva dana saznao tu informaciju i to u živo tijekom emitiranja podcasta, prenosi Fight site.

  U pitanju je 62. epizoda JRE MMA Showa, u kojoj je gostovao Brendan Schaub. Otprilike točno na sredini epizode, Rogan se prisjetio Alberta Del Ria, poznatog kao Dos Caras Jr. Spomenuo je Pride borbu u kojoj je isti nokautiran od strane Mirka Filipovića, prošli su kroz način na koji je Cro Cop ostvario jedan od svojih najpoznatijih nokauta i odjednom je tema prebačena na hrvatskog borca.

  Schaub je spomenuo kako se Cro Cop umirovio. Naveo je kako nije siguran jesu li u pitanju problemi s vratom ili sa srcem. Rogan ga je upitao o čemu je točno riječ, da bi Schaub rekao da su u pitanju zdravstveni razlozi, a za detalje je upitao režisera, Jamiea. Ovaj je onda otkrio kako je Cro Cop imao moždani udar.

   

  Rogan je istog trenutka ostao u šoku te je samo kratko i tiho u nevjerici upitao: “Cro Cop je imao moždani udar?” Nezgodna situacija rezultirala je promjenom teme na Roberta Whittakera.

  Zanimljivo je kako je Roganu uspjela promaknuti takva informacija o kojoj su pisali svi borilački mediji svijeta. No, njegov izraz lica samo dokazuje koliko su svi ostali šokirani i iznenađeni. Posebno jer je Cro Cop tako kratko prije toga nastupio u Bellatoru, gdje je izgledao sjajno. Čekao se njegov idući nastup u toj promociji, no nažalost on neće doći.

  Iz drugih medija