screenshot

'NARAVNO DA JE SVE NAMJEŠTENO'

VIDEO: SPEKTAKL SE PRETVORIO U BLAMAŽU! KONTROVERZNI MEČ PODIJELIO SVIJET, PADAJU I TEŠKE OPTUŽBE 'Vidio sam bolju glumu u pornićima!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.01.2019. u 15:04

 • Boksački meč između Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe je unatoč činjenici da nema apsolutno nikakvu sportsku važnost izazvao velik interes u čitavoj borilačkoj zajednici. Dovoljno je samo pogledati milijune pregleda koliko je egzibicijski dvoboj s RIZIN-a 14 sakupio na YouTube servisu u razno raznim legalnim i ilegalnim snimkama, prenosi Fight site.

  Za one koji nisu pratili što se događalo na Staru godinu u Saitama Super Areni, u nastavku članka ćemo objaviti video dvoboja koji je trajao tek jednu minutu, a u kojem se japanska mlada zvijezda čak tri puta našla na podu.

  Prva dva puta bivši boksački prvak je Japanca rušio desnicom, a u konačnici je nakon lijevog krošea, koji je završio iza uha, sudac označio i konačni kraj egzibicijskog dvoboja inače zakazanog na tri runde. Mayweather je bio puno veći, krupniji, moćniji… O tehničkom dijelu priče ne treba trošiti riječi – Mayweather je izgledao kao trener koji se igra s učenikom na prvom satu boksa. I za to je navodno u džep spremio 9 milijuna dolara.

   

  I dok se jedni zgražaju nad ovom borilačkom sramotom, drugi čestitaju Amerikancu jer je za jednu minutu zaradio novac koji velika većina ljudi ne može zaraditi u četiri života. Oni treći vjeruju da je čitava priča namještena i iscenirana.

   

  Jedan od njih je i bivši UFC borac, danas komičar i voditelj popularnog podcasta Brendan Schaub. U jednom od posljednjih podcasta Schaub je prilično siguran da je čitava priča namještena, a poslao je i poruku Tenshinu Nasukawi – “Prijatelju, trebaju ti lekcije iz glume!”

  “Super za Floyda. Stvar koja Floyda čini toliko kontroverznim su upravo ovakve stvari, zato ga ja smatram najvećim biznismenom u povijesti borilačkog sporta. Vidio sam iz prve ruke kako vodi posao sa Showtimeom”, započeo je svoju analizu bivši UFC-ovac.

  “Vidio sam bolju glumu u pornićima! Floyd je tu bio Floyd, išao je naprijed, bio je agresivan, tako da nije teško namjesiti ovakav meč. Ali Tenshinu trebaju lekcije glume. Trebali su mu objasniti neke stvari u Holywoodu, kako primiti udarac, kako pasti. Čak niti kadar u kojem je plakao, niti to nije bilo dobro. Ali ne želim ovo hejtati sada…”, dodao je Shaub i zaključio:

  “Naravno da je ovo bilo lažno! Ali koga je briga. Svatko tko misli da je ovo bilo stvarno! Zar vjerujete i UFC-u u priče da je netko bio pozitivan na doping testu radi pilula za penis? Vjerujete i u ta sranja? Ali koga briga? Naravno da je bilo lažno. Zaradio je 9 milijuna dolara, pa to je za slavlje…”

  Iz drugih medija