screenshot
'TAKO SE NE MOŽE PONAŠATI'

VIDEO: STIPE MIOČIĆ PONOVNO BRILJIRA 'Mene bi žene ubila, a majka uništila! Što si on umišlja da jest? Ja bih to drugačije riješio!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2018. 12:25

Stipe Miočić je gostovao u utorak na ESPN televiziji povodom startanja nove sezone reality showa “The Ultimate Fighter” u kojem ima ulogu jednog od trenera. Osim toga, UFC prvak u teškoj kategoriji će u srpnju pokušati svladati šampiona u poluteškoj diviziji na UFC-u 226, piše Fight Site.

No, tema razgovora nisu bile samo ove stvari, novinare je zanimalo i što “Vatrogasac” mislio i onome što je nedavno, uoči UFC-a 223, napravio Conor McGregor.

Upitan kako gleda na ovaj do sada nezapamćen potez u povijesti elitne promocije, Stipe je odgovorio:

“Da, ja to nikada ne bih napravio. Tu nema nikakve rasprave. Razumijem da je pokušao osvetiti napad na njegovog kolegu, ali morate shvatiti da se ne možete tako ponašati!.”

Miočić, osim moralnih razloga, ima i one praktične. Naime, ako bi učinio nešto slično, “nastradao” bi kada bi došao kući!

“Ljudi su završili ozlijeđeni. Pokušavam čitav život raditi ispravne stvari, tako sam odgajan i tako se ponašam.”

“A, ukoliko bih to i napravio, iskreno, moja majka bi me uništila. Moja žena bi me ubila. Što si on umišlja da jest? Nikada ne bih napravio nešto tako, jer sam ja to što jesam. Ja bih ovu stvar riješio na drugačiji način.”

O Cormieru kao suparniku u šou i protivniku na UFC-u 226 je rekao:

“Imamo mnogo briga uoči meča protiv Cormiera. On je nevjerojatan borac, borio se već ranije u teškoj kategoriji. Zapravo je neporažen kao teškaš, ali nije se jako dugo borio u toj diviziji i nije se nikada borio protiv nekoga kao što sam ja.”

Linker
21. travanj 2024 13:47