screenshot
DESNI KROŠE

VIDEO: STRAŠAN UDARAC NAKON POMPOZNIH NAJAVA 'Kralj Kung Fua' u drugom UFC nastupu opravdao nadimak: Bombom poslao protivnika u zemlju snova!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2018. 22:51

Muslim Salikhov krajem je prošle godine pristigao u UFC uz pompozne najave, a njegov nadimak “King on Kung fu” samo je dodatno pridonosio tome. Ipak, u prvom nastupu je razočarao, da bi pet mjeseci kasnije ipak napravio ono zbog čega je došao u promociju, piše Fight Site.

33-godišnji Salikhov (14-2, 1-1 UFC) je iskusni wushu sanda borac, peterostruki prvak svijeta, čiji kickboxing skor također izgleda nestvarno, odnosno ostvario je 185 pobjeda, 13 poraza i jednu neodlučenu borbu. MMA karijeru također je započeo impresivno i zbog svega toga se od njega puno očekivalo pri dolasku u UFC. Ipak, u studenom doživljava poraz od Alexa Garcie u svom UFC debiju i čekalo se pet mjeseci na novu priliku za dokazivanje.

Ona je došla u subotu, na UFC on FOX 29 eventu u Glendaleu. Borba protiv Rickya Raineya krenula je malo sporije, no kako je vrijeme borbe prolazilo, Dagestanac je bio sve opušteniji. To se vidjelo kombinacijama koje je pokušavao, a onda je uslijedio udarac nakon četiri minute druge runde. Desni kroše sjeo je upravo tamo gdje je trebao i borba je odmah nakon toga bila gotova, a Muslim je poslao najbolju moguću poruku velter diviziji.

Čisto informacije radi, jedna od dvije osobe u njegovom kutu bio je Zabit Magomedsharipov. Pogledajte kako je izgledao njegov snažan udarac, koji u velikoj konkurenciji ipak svom autoru nije uspio osigurati financijski bonus.

Linker
15. travanj 2024 15:22