screenshot youtube
MAŠINA U OKTOGONU

VIDEO: UFC DOVEO VELIKO TEŠKAŠKO POJAČANJE I OZBILJNU PRIJETNJU STIPI MIOČIĆU Prvi pobijedio Fedora, preživio ubod noža u srce i vratio se još jači!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 13:29

Prije nekoliko dana smo pisali o velikom teškaškom pojačanju koje vrlo vjerojatno dovodi UFC u svoje redove. Radi se o Bugaru Blagoyu Ivanovu (16-1), jednom od najboljih teškaša svijeta izvan elitnom Octagona, prenosi Fight site.

U srijedu je taj posao i realiziran. Bivši WSOF prvak je novi član UFC-ovog rostera. Informaciju je potvrdilo nekoliko američkih medija, a među njima i ugledni MMAFighting.

Ivanov je i bivši član Bellatorovog rostera. Tamo je ubilježio jedini poraz u karijeri i to od danas UFC top “contendera” Alexandera Volkova. Prije toga je ubilježio četiri uzastopne pobjede u toj sjajnoj promociji.

Zatim je prešao u WSOF gdje je nanizao pet uzastopnih pobjeda. U karijeri već ima slavlja protiv bivših UFC-ovaca poput Ricca Rodrigueza, Lavara Johnsona i Shawna Jordana.

Nema sumnje da će Ivanov svojom kvalitetom, ali i svojim iskustvom na najvišem nivou, biti veliko pojačanje za UFC-ov teškaški roster.

U nastavku možete pročitati više o čovjeku koji je prvi pobijedio Fedora, preživio ubod noža u srce i vratio se još jači!

Prvi pobijedio Fedora, preživio ubod noža u srce i vratio se još jači!

Linker
19. travanj 2024 22:21