screenshot
USUSRET SPEKTAKLU

VIDEO: UFC SE POTRUDIO I IZBACIO BERUTALNU NAJAVU ZA OKRŠAJ IZMEĐU SILVE I ADESANYA Povratak velikog Brazilca: 'Ovo je savršena borba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2019. 13:13

Sve nam je bliži UFC 234 koji se 9. veljače održava u Rod Laver Areni u Melbourneu. Iako priredbu predvodi fenomenalan okršaj Roberta Whittakera i Kelvina Gasteluma, nekako se ne možemo oteti dojmu da sve više pozornosti dobiva sunaslovni meč u kojem ćemo gledati legendarnog Andersona Silvu protiv Israela Adesanye, borca kojeg su mnogi već proglasili njegovim nasljednikom, prenosi Fight site.

Neporaženi ‘The Last Stylebender’ (15-0) je još od impresivne pobjede nad Derekom Brunsonom u kombinacijama za idućeg izazivača, a tu će neki vidjeti i velikog Brazilca, ali ponajviše zato što on tvrdi da mu je napad na titulu obećan u slučaju da za dva tjedna uzdignute ruke napusti Octagon.

Trijumfom u Melbourneu Silva bi dokazao puno toga, ali i konačno vezao barem dvije pobjede što ne pamti još 2012. godine. Ono što ovaj meč čini još zanimljivijim su stilovi. Jednostavno se ne može ne primijetiti sličnost između ove dvojice, a hoće li pobijediti mladost ili iskustvo trebali bi uskoro saznati…

“Ovo je savršena borba”, zaključak je Joea Rogana na samom kraju odlične i nabrijane najave u kojoj je UFC odlučio prikazati svu raskoš udaračkog talenta kojeg posjeduju glavni akteri ove priče.

Linker
25. travanj 2024 03:25