screenshot youtube
NE MOŽE BRŽE

VIDEO: UPRAVO ZBOG OVOGA ZARADIO JE NADIMAK 'NO TIME' Pogledajte nokaut dana: Prava 'bomba' i ekspresni završetak zvijezde idućeg UFC Fight Nighta

Volkan Oezdemir zvijezda je idućeg UFC Fight Nighta, a on je i zvijezda današnjeg nokauta dana. U pitanju je onaj kojim je zaradio svoj nadimak, “No time”.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2018. 22:04

Švicarski borac za deset će dana predvoditi Fight Night u kanadskom Monctonu, gdje ga čeka duel s Anthonyem Smithom i biti će to njegova prva borba od poraza u borbi za titulu poluteške kategorije. Bilo je to u siječnju kada je bolji od njega bio Daniel Cormier. Volkan je borbu za titulu zaslužio impresivnom 2017. godinom, posebno s dva ekspresna nokauta, protiv Mishe Cirkunova i Jimija Manuwe, prenosi Fight site.

Ovaj prvi možda nije bio dovoljan dokaz toga što Oezdemir može, no drugi spomenuti, kojeg je izveo 29. srpnja prošle godine, bio je onaj koji mu je donio nadimak po kojem je danas poznat. Naime, Mishu Cirkunova je dva mjeseca prije toga nokautirao za 28 sekundi, dok mu je za britanskog borca trebalo 42 sekunde. Kada je nakon toga prstom pokazao na mjesto gdje bi na ruci trebao stajati sat, sve je bilo jasno.

Računajući spomenute dvije borbe, Volkan u karijeri, gdje je trenutno na omjeru 15 pobjeda i dva poraza, ima pet pobjeda prekidom u prvoj minuti. Što se tiče prve runde, tu je posao završio 12 puta, što je samo znak da se ovom borcu inače žuri završavati svoje borbe što prije.

Linker
23. travanj 2024 19:09