screenshot Instagram
POVRATAK NAKON GODINU DANA

VIDEO/FOTO: KAKAV UVOD U BORBU MIRKA FILIPOVIĆA Ova djevojka nema samo izgled: Najseksipilnija borkinja svijeta se vraća u oktogon!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2018. 00:27

Bellator je potvrdio još jednu borbu za Bellator 200 event, koji se održava 25. svibnja u Londonu. Na program su stavili svoju najveću žensku zvijezdu i po mnogima najseksepilniju borkinju svijeta, Anastasiu Yankovu. Ona će nastupiti protiv domaće borkinje, Kate Jackson, prenosi Fight site.

27-godišnja Yankova (5-0, 3-0 Bellator) jedna je od najtrofejnijih europskih kickboksačica, a u Bellatoru je od travnja 2016. godine te je slavila u sva tri dosadašnja meča. Ipak, sada je bez nastupa već gotovo godinu dana i mnogi su se pitali što je s njom. Očekivalo se da bi se mogla boriti za titulu muha kategorije, no to vjerojatno nije pametno nakon tolike pauze pa ju je Bellator odlučio pokloniti fanovima za svoj najveći event do sada.

Yankova će se u Wembley Areni boriti protiv Kate Jackson (9-3, 1-1 UFC), britanske borkinje koja je nedavno pokušala doći do UFC-a preko 23. sezone Ultimate Fightera, no nije dobila ugovor. Brzo nakon toga je potpisala za Bellator, gdje je do sada odradila dvije borbe. Riječ je o jako dobroj i iskusnoj borkinji, čija je prethodna borba zapravo bila za Bellatorovu izazivačicu. Tu borbu je izgubila od Valerie Letourneau, čime je prekinula niz od pet uzastopnih pobjeda. Prije toga je bolja od nje bila Joanna Jedrzejczyk, još 2013. godine.

A post shared by anastasia_yankova (@anastasia_yankova) on

Bellator svjesno organizira ovu borbu, da bi široj masi mogao predstaviti Yankovu, koju su već zamijetili svi pasioniraniji MMA fanovi te su joj odmah zapamtili ime. Ova djevojka nema samo izgled, nego je uistinu sjajna borkinja velikog potencijala, a fanove je oduševila i svojim šalama na vlastiti račun nakon teškog loma nosa, u svojoj drugoj Bellator borbi. Ovo je prilika da je Bellator dodatno promovira te da bi njena borba za titulu, ukoliko savlada Jackson, svakako mogla biti borba koja će predvoditi neki od jačih Bellatorovih evenata.

A post shared by anastasia_yankova (@anastasia_yankova) on

Uostalom, naravno da smo ispod teksta podijelili nekoliko njenih fotografija i videa, da bi se svi još jednom uvjerili koje su njene kvalitete. Kako one estetske, tako i borilačke. Podsjećamo, za ovaj event već su potvrđene sjajne borbe Gegarda Mousasia i Rafaela Carvalha te Mirka Filipovića i Roya Nelsona, kao i novi nastup Michaela “Venom” Pagea.

A post shared by anastasia_yankova (@anastasia_yankova) on

Linker
19. travanj 2024 08:19