Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports / USA Today Sports
'ŠTO ON NAUMI, TO I OSTVARI'

ZABORAVITE SVE DOSADAŠNJE 'BORBE GODINE' - NA POMOLU JE APSOLUTNI MEČ STOLJEĆA Kreator 'sudara svjetova' najavio novo prvorazredno iznenađenje!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2018. 10:38

Sjećate li se “jazavca” Stephena Espinoze, izvršnog direktora Showtime Sportsa kojem je upravo Conor McGregor tijekom jedne od press konferencija za meč protiv Floyda Mayweathera nadjenuo ovaj nadimak?

Upravo je Espinoza otkrio kako je novi spektakularni meč između Floyda Mayweathera i Conora McGregora prema pravilima slobodne borbe u ovom trenutku sve izglednija stvar, piše Fight Site.

Upitan od strane TMZ Sportsa o meču koji se u prvi mah činio kao šala, a kako vrijeme prolazi je sve izglednija opcija, Espinoza ne odbacuje mogućnost da će se on na kraju i ostvariti u 2018. godini.

“Gledajte, nitko nije uopće mislio da bi se boksački meč između Mayweathera i McGregora mogao ostvariti, tako da smo iz te situacije naučili mnogo o tome što Floyd može izvesti. Postoji šansa. Što god Floyd naumi, nekako na kraju to i ostvari. Želio se boriti protiv McGregora i to je uspio ostvariti. Ako nešto drugo naumi, to će se na koncu i dogoditi”, odgovara Espinoza koji je planirao na Super Bowlu popričati s Mayweatherom oko njegovih planova.

Podsjećamo kako je boksački meč između Mayweathera i McGregora bio organiziran u koprodukciji televizije Showtime i promocije Ultimate Fighting Championship. Prema reakciji Espinoze, njegova kuća ne bi imala ništa protiv da se uključi i u organizaciju dvoboja prema pravilima slobodne borbe.

“Ako se Mayweather želi boriti u UFC-u, ako se želi okušati u hokeju na ledu, ako želi krenuti u umjetničko klizanje, mi smo s njim. Mi ćemo ga poduprijeti u svemu”, objašnjava Espinoza koji zaključuje da Mayweather sigurno ne bi ušao u Octagon za cifru koja ima manje od devet znamenaka.

S obzirom da je predsjednik UFC-a Dana White prije nekoliko dana potvrdio da UFC nikada više ne bi radio niti sa Showtimeom, niti sa Stephenom Espinozom, šanse da se ostvare želje direktora ove ugledne TV kuće su prilično male iz perspektive elitne svjetske MMA promocije.

No, ukoliko zaista dođe do realizacije dvoboja McGregor vs. Mayweather teško je očekivati da će o bilo čemu odlučivati Dana White. Zadnju će, kao i uvijek, imati Floyd i Conor. UFC će samo odraditi ono što im je zadano…

Podsjećamo kako je White u planovima za 2018. godinu istaknuo i debi Floyda Mayweathera u Octagonu kao jednu od bitnijih stavaka. Posljednjih dana Mayweather ispipava puls javnosti objavama iz MMA kaveza, a McGregor mu je posljednjoj izjavi poslao poruku da stisne zube i dođe na njegov teren.

Ako ste se smijali ideji o MMA meču između Floyda Mayweathera i Conora McGregora, vrijeme je da prestanete. Ova ideja polako, ali sigurno postaje stvarnost…

Linker
25. travanj 2024 09:00