K1 i Boks

‘Bila je to divlja scena!‘ Upao na press konferenciju i izazvao ‘nikad emotivnijeg‘ Canela: ‘Gubi se van‘

Canelo Alvarez
 Screenshot (FightHype, YouTube)
Neporaženi svjetski prvak osjetio je pravi trenutak za prozivku...

Canelo Alvarez imao je u nedjelju i jedan obračun na press konferenciji, ali umjesto šaka, za ovaj mu je susret bilo dovoljno tek nekoliko riječi.

Naime, nedugo nakon što je Meksikanac zaustavio Billyja Joea Saundersa, po svoj dio kolača došao je svjetski WBO prvak u srednjoj kategoriji - Demetrius Andrade.

Andrade je inače iz prvih redova pratio posljednji Alvarezov meč, a na AT&T stadionu u Arlingtonu pojavio se s majicom na kojoj je pisalo: "Canelo i Billy Joe strahuju od borbe s Boo Boo Andradeom".

Nakon priredbe, ovaj je neporaženi Amerikanac (30-0) zaključio kako je pravi trenutak da izazove Alvareza, ali čim ga je čuo i uočio, Canelo ga je odlučio potjerati s press konferencije.

"Bila je to divlja scena! Andradea je ispratilo osiguranje, a Alvareza se moglo čuti kako više puta ponavlja 'odje*i van, nisi se još ni skim borio'. Nikad nisam vidio toliko emocija s njegove strane", prepričao je događanja ugledni boksački insajder Mike Coppinger.

"Gubi se ili ću te prebit odmah na licu mjesta", dodao je Canelo koji se povremeno smijao, a povremeno ozbiljno dobacivao.

Andradeu se često zamjera da još nije imao pravog suparnika iz samog vrha svjetskog boksa, ali istina je i da on već duže vrijeme pokušava izboriti borbu s možda i najboljim boksačem današnjice. No, na njegovu žalost, Canelo već ima nešto drugačije planove koji se tiču ujedinjenja titula u supersrednjoj kategoriji, a samim time i njegove borbe s IBF-ovim prvakom Calebom Plantom.

Linker
22. travanj 2024 05:43