K1 i Boks

Bivša NBA zvijezda došla do pobjede u novom meču protiv fizički inferiornog protivnika

Lamar Odom vs. Ojani Noa
 Mark Brown/Getty images/Profimedia
Celebrity Boxing odradio je svoju novu priredbu, još jednu s Lamarom Odom u glavnoj ulozi

Iako je priredba Celebrity Boxinga održana jučer u Miamiju trebala donijeti povratak u ring bivšeg svjetskog prvaka Riddicka Bowea, to se nije dogodilo. On je svoj meč protiv Lamara Odoma otkazao prije otprilike dva tjedna, no priredba se održala uz novog protivnika za bivšeg dvostrukog NBA prvaka.

41-godišnjem Odomu, koji je u svom prvom nastupu savladao glazbenika Aarona Cartera na kraju se suprotstavio Ojani Noa. Riječ je o Instagram modelu koji je mnogima najpoznatiji kao prvi suprug Jennifer Lopez. S popularnom "latinom" Noa je u braku bio godinu dana, 1997. i 1998. godine.

Odom je upisao drugu pobjedu velikim dijelom na račun prednosti u visini i težini, ali i vremenu za pripremiti se za meč. Noa se doslovno pojavio uzeti novce. Što se tiče meča, naravno da je to s tehničke strane bilo na izuzetno niskoj razini, no čini se da se publika zabavila. Odoh je inače slavio sudačkom odlukom.

U ring je na istoj priredbi ušao i bivši svjetski prvak, a danas boksački analitičar Paulie Malignaggi. Njemu se suprotstavio TikToker Corey B. Malignaggi se kroz meč doslovno poigravao i zabavljao pa oni koji su očekivali vidjeti pravi boks nisu nikako mogli doći na svoje.

Prema općem interesu za ovu priredbu te prema prodaji ulaznica, lako je zaključiti da je Celebrity Boxing, projekt koji je nastao prije 20 godina, no onda nije uspio, sada uzeo maha i teško da ćemo u skorije vrijeme prestati viđati ovakve priredbe.

Linker
15. travanj 2024 07:53