K1 i Boks

Hrgović se oglasio na Instagramu povodom smrti oca i otkazivanja meča: ‘Vraćam se uskoro!‘

Filip Hrgović

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/Pa Images/Profimedia
Najbolji hrvatski teškaš o otkazivanju borbe

Filip Hrgović se noćas trebao boriti protiv Zhanga Zhileia, međutim prošli tjedan je ipak došla informacija da se meč neće održati. Razlog otkazivanja meča je poznat, a to je smrt Filipova oca Pere koji je uz njega bio od prvog dana i koji ga je pratio cijelu karijeru.

Filip se oglasio na svom Instagram profilu detaljnije objašnjavajući razloge otkazivanja meča. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

''Dragi pratitelji, zbog bolesti i smrti mog oca za kojeg sam bio jako vezan i s kojim sam provodio njegove zadnje dane, nisam uspio završiti pripreme. Sve se dogodilo iznenada, stoga smo moj team i ja odlučili odgoditi datum borbe. Zajedno s vama, toliko sam dugo čekao ovu priliku, stoga se nadam da će idući datum meča biti ubrzo dogovoren. Zahvaljujem se svima na porukama podrške kao i svojem protivniku Zhang Zhilei, IBF, Matchroom Boxing i Wasserman organizaciji koji su pokazali puno razumijevanja za ovu situaciju. Uzeo sam neko vrijeme kako bih bio uz obitelj, no uskoro se vraćam treninzima i nastavljam naš put prema vrhu!'', napisao je Filip u emotivnoj objavi na Instagramu.

Zhang je tom prilikom dobio novog protivnika, Scotta Alexandera kojeg je nokautirao već u prvoj rundi. Nadamo se da će se Filip oporaviti i da ćemo uskoro ipak gledati ovaj teškaški okršaj.

Linker
17. travanj 2024 01:50