K1 i Boks

Jake Paul otkazao hrvački meč koji je obećao Askrenu: ‘Taj luzer me više ne zanima!‘

Jake Paul
 Al Bello/Getty Images/Profimedia
Prema riječima Jakea Paula, Ben Askren i on trebali su nakon boksačkog odraditi hrvački meč

Teško je zaključiti što je od onoga što u posljednje vrijeme govori Jake Paul istina, a što je samo neka njegova fikcija ili način kako da se nađe u medijima. No, posljednja njegova izjava, odnosno objava na Twitteru, mogla bi u slučaju da je istinita završiti kao vrlo kontroverzna. Naime, čini se da su Ben Askren i on dogovorili da se nakon boksa nađu i na Benovom domaćem terenu.

To se barem može zaključiti iz današnje Jakeove Twitter objave, u kojoj je otkrio kako se hrvački meč trebao dogoditi, budući da su se tako dogovorili, ali da ga to zapravo više uopće ne zanima.

"Ono što volim kod sebe je što imam tu moć ljude stavljati u prvi plan ili odabrati da to ne napravim. Ben i ja smo trebali imati hrvački meč nakon naše borbe, meč koji bi bez problema skupio milijune dolara putem PPV prodaje. Ja ovim putem odlučujem da to više ne namjeravam napraviti jer je on je**ni luzer", napisao je Paul.

Paul je poput svog brata Logana hrvao u srednjoj školi, no hrvački tatami bi za njega u pitanju borbe protiv Askrena sigurno bio previše te se može pretpostavljati da bi mu bivši olimpijac napravio svojevrsnu drugu verziju onoga što je on sam proteklog vikenda doživio u boksačkom ringu.

No, ako je to uistinu bio dogovor, odnosno ako je Askren trebao dobiti priliku da Paulu uzvrati na svom domaćem terenu, ovo je izuzetno nekorektan potez Jakea Paula. Ponavljamo, ako je u pitanju istina, odnosno ako su to zapravo dogovorili. Kao što smo naveli, ovih dana ne znamo što njemu vjerovati, a što ne, barem dok se s odgovorom na ovo ne javi sam Askren.

Linker
20. travanj 2024 13:14