K1 i Boks

Joshua odgovorio na kritike drugih kolega boksača: ‘Je**š ih sve, to mi ionako nisu prijatelji‘

Anthony Joshua

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Svjestan je da ga mrze, no poprilično je jasno rekao da ni on ne voli njih tako da ga njihove riječi ne diraju

Anthony Joshua se sinoć rutinski vratio pobjedama, te je sudačkom odlukom nakon 12 rundi svladao Jermainea Franklina. Poprilično je Joshua igrao na sigurno sinoć, a u niti jednom trenutku meča se nije doveo u opasnost da ne primi neki fatalan udarac. Mnogi su taj meč prozvali dosadnim i nezanimljivim, a nisu oduševljeni ni njegovi kolege boksači.

Odmah nakon meča je Hearn rekao da su Dillian Whyte i Tyson Fury najizgledniji protivnici za idući Joshuin nastup, no Whytea Joshua sinoć nije oduševio. Dillian je ovaj meč prokomentirao riječima:

‘‘Mislim da večeras nije izgledao dobro. Izgledao je uplašeno. Desnica mu je i dalje tu, i dalje dobro boksa, ali agresije više u njemu nema. Razlika je ta što sam ja u posljednje dvije runde išao po Franklina, a on nije‘‘, rekao je Dillian Whyte.

Oduševljen nije bio ni Joshuin nesuđeni protivnik, ‘‘Big Baby‘‘ Jarrell Miller:

‘‘Da vam nešto kažem, Anthony Joshua, ti si i dalje kujica. Odmah sam na prvu znao da sam namirisao pi**u kad sam te vidio. Ti si obična kujica. Mogu se s tobom boriti kad god želiš. Ja sam trenutno debeo, ali mogu. Dillian Whyte, i ti si kujica.‘‘

Na press konferenciji su Joshui prenijeli riječi njegovih kolega, no on izgleda nije bio previše impresioniran njihovim riječima:

‘‘Svi su oni hejteri. Čisti hejteri! Oni mrze, ali što je tu je. Ni ne očekujem da se njima sviđam. Ni oni se meni ne sviđaju, tako da je**š ih sve. Puno je hejtera među njima, ali oni mi svakako nisu prijatelji‘‘, rekao je Joshua.

Izgleda da su obojica krenula u ‘‘kampanju‘‘ za borbu protiv Joshue, a Whyte je dosta realan izbor za njegov idući nastup.

Linker
03. svibanj 2024 00:27