K1 i Boks

Kladionice otvorile ponudu za Joshuu i Furyja, jedan od njih postavljen kao izraziti favorit

Anthony Joshua i Tyson Fury
 David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia | Brian J Ritchie/Hotsauce/Shutterstock Editorial/Profimedia
Najveći boksački meč posljednjih deset godina bit će popularan i među posjetiteljima kladionica

Sad kad su ugovori za meč Anthonyja Joshue i Tysona Furyja napokon potpisani, može se krenuti u analize i komentare, kakvih do ljeta sigurno neće nedostajati. Svatko će imati svog favorita i razloge zašto ga takvim smatra, a mnogi će pokušati na račun svog mišljenja nešto i zaraditi. Naravno, putem kladionica.

A u SAD-u i na internetu to mogu već sada, budući da su neki postavili ovaj par u svoju ponudu. Jedan boksač izraziti je favorit, što će nekoga iznenaditi, a nekoga i neće. To se naravno do samog meča može promijeniti u jednu ili drugu stranu, ovisi o količini i popularnosti uplata na određenu opciju.

Iako u meč ulazi kao nositelj jednog od četiri pojasa, taj favorit je Tyson Fury, a prve kladionice koeficijent na njegovu pobjedu postavile su između 1.50 i 1.60, što ga čini popriličnim favoritom za pobjedu u ovom meču. Nositelj tri pojasa, njegov sunarodnjak Anthony Joshua, cijenjen je koeficijentima između 2.50 i 2.60. Ako vjerujete u njegovu pobjedu i spremni ste već sada uplatiti, svoj ulog možete i više nego udvostručiti. Detaljnija ponuda, koja uključuje runde ili metodu pobjede još uvijek nije postavljena. Za nju se vrlo često treba čekati čak i do tjedna meča, a za ovaj još uvijek ne znamo niti službeni datum.

Joshua i Fury bi se, prema svemu sudeći, u ringu trebali naći početkom ljeta, a kao termin trenutno najbolje kotiraju dva posljednja vikenda u lipnju. Što se tiče lokacije, za nju će se voditi prava borba između mnogih bogatih država koje ovaj spektakl žele vidjeti u svom dvorištu. Ogroman će se novac ovdje okrenuti, to je zapravo jedino u što možemo biti u potpunosti sigurni.

Linker
02. svibanj 2024 19:07