K1 i Boks

Michael Bisping ima jasne želje: ‘Belfort je govno i nadam se da će ga Holyfield prebiti‘

Michael Bisping vs. Vitor Belfort
 YASUYOSHI CHIBA/AFP/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije ne gaji lijepo mišljenje o Brazilcu Vitoru Belfortu

Osam godina prošlo je od borbe između Vitora Belforta i Michaela Bispinga. Brazilac je slavio brutalnim nokautom u drugoj rundi, a Bisping je pretrpio tešku ozljedu desnog oka koja ga još uvijek prati. Nikada Englez nije bio ljubitelj Belforta koji je kroz karijeru često imao problema s dopingom te se služio TRT terapijom (terapija kojom se nadomjesti manjak testosterona).

Vitor Belfort u noći sa subote na nedjelju nastupit će u boksačkom meču, a s druge strane ringa stajati će legendarni Evander Holyfield koji kroz nešto više od mjesec dana puni 59 godina. Michael Bisping se u najnovijoj epizodi svog ''Believe You Me'' podcasta osvrnuo na taj meč, a jasno je za koga umirovljeni engleski MMA borac navija.

''Nadam se da će ga je Evander je**no razbiti. To je sve što ću reći, neću ulaziti u tehničku analizu meča. Samo Bog zna što je Vitor radio. Znamo da ima brze ruke, dobar boks i da može zadati dobar udarac. Evander Holyfield je velik tip. Je**no se nadam da će pobijediti Belforta. To bi mi pružilo veliko zadovoljstvo. Briga me što ćete reći, on je bio na dopingu i pošteno me pobijedio. Kada su me ljudi pobjeđivali u prošlosti, nisam im zamjerao, želim im sve najbolje. Međutim, Belfort je govno i nije me briga, nadam se da će ga Evander prebiti.'', rekao je Bisping koji očito ne može smisliti Vitora Belforta.

''Phenom'' se prvotno trebao boriti protiv Oscara De La Hoye, no međutim, ''Golden Boy'' svoj je nastup morao otkazati jer se zarazio koronavirusom. Evander Holyfield uskočio je na ''short notice'', a borba je morala biti prebačena iz Kalifornije u Floridu jer Atletska komisija u Kaliforniji nije pristala sankcionirati meč u kojemu će nastupiti gotovo 59-godišnji Holyfield koji deset godina nije nastupao u profesionalnim boksačkim mečevima. Ipak, legendarni boksač prema vlastitim navodima mjesecima je u treningu i djeluje da je trenutno u dobroj fizičkoj formi.

Linker
18. svibanj 2024 13:12